Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.10.2011 17:58

Bölgesel Amatör Lig’de ikinci hafta evinde Çanakkale temsilcisi Karabiga İçdaşspor’u konuk eden Manisa Belediyespor, güçlü rakibini farklı geçti. Yoğun yağmur altında oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında açılan yeşil-beyazlılar, sahadan 3-0 galip ayrılarak grupta 6 puanla liderliğini sürdürdü.

Ligde ilk hafta deplasmanda Ayvalık ekibi Küçükköy Belediyespor’u 2-0’lık sonuçla geride bırakan Manisa Belediyespor, ikinci hafta evinde ağırladığı Karabiga İçdaşspor’u da farklı geçti. Karşılaşmaya hızlı başlayan yeşil-beyazlılar ilk dakikalardan itibaren rakibine üstünlük kurmayı başardı. İlk yarıda özellikle Ahmet ve Halil İbrahim ile sayısız gol pozisyonuna giren Manisa Belediyespor, bunları değerlendiremeyince devre 0-0 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda da oyunun kontrolünü eline alan ev sahibi Manisa Belediyespor, 53. dakikada Seray’ın serbest vuruştan attığı golle 1-0 öne geçti. Manisa Belediyespor bu dakikadan sonra ataklarını daha da sıklaştırdı. İkinci yarıda Emre’nin yerine oyuna giren Samet, 60. dakikada oyuna girer girmez skoru 2-0’a taşıdı. İkinci yarıda da üst üste geliştirdiği ataklarla rakibini bunaltan yeşil-beyazlılar, 77. dakikada Halil İbrahim’in golüyle durumu 3-0’a getirdi. Karşılaşmada geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca ikinci maçından da galibiyetle ayrılan Manisa Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta liderliğini sürdürdü.

Karşılaşmayı Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de İzledi

Manisa Belediyespor’un evinde oynadığı ilk maçı Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Bayram Laçalar, Kulüp Başkanı Cenk Ergün ve yöneticilerle birlikte izledi. Takımın ataklarında oldukça heyecanlanan Başkan Ergün, gollerde de büyük sevinç yaşadı. Yoğun yağışa rağmen Manisalı futbolseverlerde maça ilgi gösterdi.

Maç Sonunda Büyük Sevinç Yaşadılar

Karşılaşmanın tamamlanmasının ardından soyunma odasında galibiyeti kutlayan futbolcular, büyük sevinç yaşadı. Maçın ardından soyunma odasına giden Kulüp Başkanı Cenk Ergün ve Genel Kaptan Muharrem Uzunlar’da futbolcuların sevincine ortak oldu. Futbolcularla birlikte galibiyet coşkusu yaşayan yöneticiler, oyuncular ve teknik heyeti kutladı.

Stat: Uncubozköy Halil Onultmak

Hakemler: Hakan Kabak, Ömer Aslantekin, Soner Demiray

Manisa Belediyespor: Adem ***, Levent ***, Fatih ** (Dk. 70 Erşan **), Serdar ***, Engin ***, Celil ***, Ahmet ***, Seray*** (Dk. 65 Suat **), Halil İbrahim ***, Enes ***, Emre ** (Dk. 58 Samet ***)

Karabiga İçdaşspor: Cihangir *, Gökhan* , Erdinç *, Adnan *, Onur **, Cem* (Dk. 57 Abdullah *), Ersin **, Mikail *, Erdem * (Dk. 67 Deniz), Hüseyin*, Şakir* (Dk. 67 Özer*)

Goller: Dk. 53 Seray, Dk. 60 Samet, Dk. 77 Halil İbrahim (Manisa Belediyespor)

Sarı Kartlar: Fatih (Manisa Belediyespor), Cem, Adnan, Onur (Karabiga İçdaşspor)

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu