10.10.2011 14:52

MANİSA Belediyesi Gençlik Merkezi, 9-15 yaş grubu öğrenciler için Uzay Kampı Gezisi düzenledi. Dünyada dördüncü Türkiye’de ise, tek uzay kampı olan geziye öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Yanlarında getirdikleri cep telefonları ve fotoğraf makineleri ile gezi anını ölümsüzleştiren öğrenciler, organizasyon nedeniyle Manisa Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Dünya Uzay Haftası olması nedeniyle, Manisa Belediyesi, 9-15 yaş grubu ilköğretim öğrencilerini İzmir’in Gaziemir ilçesinde bulunan Uzay Kampı’na götürdü. Manisa Belediyesi Gençlik Merkezi önünde toplanan 27 kişilik öğrenci grubu, Uzay Kampı gezisine katıldı. Simülatörlerle tanıtılan kampta öğrenciler, astronotların eğitimi, kıyafetleri ve uzay araçları hakkında bilgiler edindiler. NASA’nın yaptığı çalışmaları inceleyip deneylerle zenginleştirilen kamptan öğrenciler mutlu ayrıldılar. Meraklı gözlerle kampı gezen öğrenciler, yanlarında getirdikleri cep telefonları ve fotoğraf makineleriyle gezi anını ölümsüzleştirdiler. Organizasyondan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden öğrenciler, Manisa Belediyesi’ne teşekkür ettiler.