Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.10.2011 16:52

MANİSA Belediyesi’nin Çarşı Bulvarı’nda yaptığı düzenlemenin ardından, diktiği aydınlatma lambalarından bazıları, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırılarak kullanılamaz hale getirildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Manisa Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, “Devlet malına zarar veren bu kişileri anlamak mümkün değil” dedi.

Çarşı Bulvarı’nda kaldırım, asfalt, yol düzenlemesi ve yeşil kuşak çalışması yapan Manisa Belediyesi, bu çalışmaların ardından bulvarın orta refüjüne de aydınlatma lambaları yerleştirmişti. Estetik açıdan bulvara ayrı bir güzellik katan ve vatandaşlar ile esnafın da beğenisini kazanan aydınlatma lambalarından bazıları, geçtiğimiz günlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırıldı. Aydınlatma lambalarının kırılmasına bir anlam veremediklerini belirten Manisa Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, devlet malına zarar veren bu kişilerin bulunmasını istedi. Herkesin bu konuda duyarlı olmasını isteyen Çöllü, aydınlatma direklerine zarar verilmesine anlam veremediklerini söyledi. Çöllü, “Bu kişilerin verdikleri zarar Manisa Belediyesi’ne değil, Manisa halkınadır. Bu böyle bilinmelidir” dedi. Çöllü, olayla ilgili işlemlerin tamamlanmasının ardından Manisa Belediyesi olarak kırılan aydınlatma sistemlerinin yenilerini yerleştirmek için çalışma başlatılacağını da sözlerine ekledi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu