Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.03.2015 10:38

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Dünya Tiyatro Günü olması nedeniyle bir mesaj yayınladı. Tiyatronun insan hayatına anlam katan en etkili sanat dallarından bir tanesi olduğuna vurgu yapan Başkan Ergün, “Tiyatro; insanları eğitir, eğitirken de düşündürerek muhakeme yeteneğimizin gelişmesine de katkıda bulunur” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü nedeniyle yayımladığı mesajında şunlara yer verdi: “Yaşamın bir parçası, konusu bakımından da güzel sanatların en ilgi çekici kollarından olan ve insanlık tarihi kadar eski bir geçmişe sahip bulunan tiyatro, bir toplumun kendi benliğini tanıması, dile getirmesi yolunda en önemli araçlardan biri olup, içerisinde acı ile tatlıyı, sevgi ile nefreti, kavga ile barışı, kısaca insana ait tüm değerleri bulabiliriz. İnsanı insana insanla anlatma sanatı olan tiyatro, insanlığın büyük birikimlerinden birini temsil etmektedir. Tiyatro insan hayatına anlam katan en etkili sanat dallarındandır. O yüzden insanlık için her gün tiyatro günüdür. Bununla beraber tiyatro; insanları eğitir, eğitirken de düşündürerek muhakeme yeteneğimizin gelişmesine de katkıda bulunur. Tiyatro, halkın içinden doğmuş hep iyiden ve güzelden yana olmuş insanlara beraber gülmek, beraber ağlamak, beraber düşünmek gibi insani duygular aşılamıştır. Bizler de Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak gerek Şehir Tiyatromuz bünyesinde, gerekse de ulusal çapta tiyatroları Manisa’ya getirerek, bu güzide sanata ve sanatçılara katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Tüm bu duygular içerisinde aramızdan ayrılan tiyatrocularımızı rahmetle anıyor, bütün tiyatro sanatçılarımızın ve tiyatroya emeği geçenlerin Dünya Tiyatro Günü'nü kutluyorum.”

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu