Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.03.2015 16:06

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Başkan Ergün, Şehir Tiyatrosu oyuncularının Dünya Tiyatro Günü’nü kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibini makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ergün, öncelikle sanata verdiği emekten dolayı ziyaretçilerine teşekkür etti. Şehir Tiyatrosu’nun sanat adına önemli bir görevi üstlendiğini belirten Başkan Ergün, “Manisa Büyükşehir Belediyesi adı altında önemli bir görevi üstleniyorsunuz. Kültürel ve sosyal anlamda Manisa’nın nabzını tutuyorsunuz bu çok önemli bir görevdir. Geçtiğimiz yıl işlerimizin yoğun olmasından dolayı oyunlarınıza gelemedim. İnşallah 2015 yılı içerisindeki oyunlarınızı izlemeye geleceğim. Oyunlarınızı Büyükşehir Belediyesi çatısı altında ilçelerimize de götürüyorsunuz. 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nüz kutlu olsun. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Elimizden geldiğince sizlere destek olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi’nin vizyonuyuz

Başkan Ergün’ün şehir tiyatrosunun her zaman destekçisi olduğunu belirten Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, “Şehir tiyatrosu olarak sizlere teşekkür etmek istiyoruz. Sizin desteğiniz olmazsa bir yere kadar işimizi yapabiliriz. Mümkün olduğunca belediyemize uygun, ahlaki yönden düzgün ve tavırlarımızla, duruşumuzla Büyükşehir Belediyesini en güzel şekilde temsil etmek için elimizden geleni en iyi şekilde yapıyoruz. Aldığımız övgülerden dolayı da doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum. Biz tiyatro olarak Büyükşehir Belediyesi’nin vizyonuyuz. Biz Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü temsil ediyoruz” diye konuştu.

Şehir Tiyatrosu Tadilata Girecek

Şehir tiyatrosunun geliştirilmesi noktasında yeni adımlar atılmasının gerekliliğine dikkat çeken Başkan Ergün, şehir tiyatrosu salonunun yaz aylarında tadilata gireceğinin müjdesini verdi. Gerçekleşecek çalışmalara ilişkin konuşan Başkan Ergün, “Bizden isteklerinizi imkanlar dahilinde yerine getirmeye çalışıyoruz. Koltuğundan, ses düzenine, ışıklandırmasından dış giydirmesine kadar bir an önce yenileme çalışmalarını başlatalım. Tiyatro salonunu yeni sezona hazır hale getirelim” diye konuştu. Konuşmaların ardından Şehir Tiyatrosu ekibi Başkan Ergün’e desteklerinden dolayı çiçek takdim etti. Başkan Ergün de ziyaretlerinden dolayı Şehir Tiyatrosu ekibine teşekkür etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu