17.11.2011 13:28

MANİSA Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu, Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdiği konserle sanatseverler unutulmaz bir gece yaşattı. 10. Yıl Marşı ile noktalanan konser sonunda Vali Halil İbrahim Daşöz ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şef Aylin Eralp ve koro sanatçılarını tebrik ederek, çiçek takdim etti.

Manisa Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu, 10-16 Kasım Atatürk Haftası olması nedeniyle ‘Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar’ konseri düzenledi. Manisa Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda düzenlenen konsere Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Vural Erol, Milli Eğitim Şube Müdürü Reşat Palaz ve çok sayıda Manisalı sanatsever katıldı. Konser öncesi, Atatürk’ün yaşamı ile ilgili bir sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi. Aylin Eralp’in koro şefliğini üstlendiği konserde, ‘Yemen Türküsü’, ‘Vardar Ovası’, ‘Yanık Ömer’, ‘Bülbülüm Altın Kafeste’ ve ‘Selanik Türküsü’ gibi Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi. Yaklaşık 1 saat süren ve davetlilerden büyük alkış alan koro, konseri 10. Yıl Marşı ile taçlandırdı. Konseri izleyenler 10. Yıl Marşı’na ayakta ve alkışlarıyla eşlik etti. Konserin sonunda sahneye çıkan Vali Halil İbrahim Daşöz ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şef Aylin Eralp ve koro sanatçılarını tebrik ederek, çiçek takdim etti.