Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.12.2011 17:06

MANİSA Belediyesi Şehzadeler Mehteri, haftalık mahalle konserleri kapsamında Saruhan Türbesi yanında konser verdi. Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu’nun da izlediği konsere, İzmir’in Menemen ilçesine bağlı Emiralem’de hizmet veren Sabahat Akşiray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi öğretmen ve öğrencileri de katıldı.

Manisa Şehzadeler Mehteri’nin Saruhan Türbesi yanında verdiği konseri Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu, İzmir’in Menemen ilçesine bağlı Emiralem’de hizmet veren Sabahat Akşiray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi Müdürü Sadettin Akçi, öğretmen ve öğrenciler ile çok sayıda Manisalı izledi. Konserde bir konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu, Manisa Şehzadeler Mehteri’nin Türk kültürünü yaşatmak yolunda önemli bir rol üstlendiğini belirterek, “Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e Manisa Şehzadeler Mehteri’ni aktif hale getirdiği için teşekkür ediyorum” dedi. Mehter konserine konuk olan Sabahat Akşiray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi Müdürü Sadettin Akçi de, Manisa Şehzadeler Mehteri’ni ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ isimli yarışma programında görmekten gurur duyduklarını ve yakından izlemek için Manisa’ya geldiklerini ifade etti. Akçi, Başkan Vekili Köroğlu’na plaket ve çiçek takdim etti. Eğitim Merkezi’nde öğrenim gören Can isimli öğrenci de, Manisa Şehzadeler Mehteri’nin ‘Mehter Marşı’na davul çalarak eşlik etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu