14.12.2011 17:07

MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İl Müftüsü Sinan Cihan’ı makamında ağırladı. Başkan Ergün, ziyareti için Cihan’a teşekkür ederek, kendilerinin taleplerini imkanlar dahilinde yapmaya hazır olduğunu belirtti.

İl Müftüsü Sinan Cihan, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e iade-i ziyarette bulundu. Ziyarete Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu da katıldı. İl Müftüsü Cihan, geçtiğimiz aylarda Başkan Ergün’ün kendilerini ziyaret ettiğini belirterek, “Sayın Belediye Başkanımızı müftülüğümüzde ağırladık. Biz de iade-i ziyaret için buradayız. Kabul buyurdukları için teşekkür ediyorum” dedi. İl Müftüsü Sinan Cihan’ı makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Sayın İl Müftümüz sağ olsun bizleri ziyarete geldi. Kendilerinin bizden herhangi bir istekleri varsa imkanlarımız dahilinde elimizden geleni yapmaya hazırız. Her zaman olduğu gibi işbirliği içinde Manisa’ya neler yapabiliriz noktasında görüş alışverişinde bulunacağız. Bilindiği üzere hizmetin sınırı yoktur. Mümkün olduğunca vatandaşımızı mutlu etme noktasında çalışıyoruz. Doğal olarak zaman zaman sıkıntılar da yaşıyoruz. Herkesi mutlu etmek mümkün olmuyor. Zaten herkes mutlu olursa, bir yerde hata var demektir. Biz yapıcı eleştirilere hep açık olduk” diye konuştu.