15.12.2011 18:27

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Belediyesi 4. Geleneksel Aşure Günleri kapsamında, Perşembe Pazarı’nda ikinci kez aşure dağıttı. Yaklaşık 5 bin kişiye Başkan Ergün’ün kendi elleriyle ikram ettiği aşure, hem alışverişini yapmak üzere pazara gelen vatandaşın, hem de pazarcı esnafının ağzını tatlandırdı.

Geçtiğimiz hafta Perşembe Pazarı’nda dağıttığı aşurenin kısa sürede bitmesi nedeniyle, gelecek hafta bir daha dağıtacağı sözünü veren Belediye Başkanı Cengiz Ergün, verdiği sözü yerine getirdi. Perşembe Pazarı’nda düzenlenen aşure dağıtımına Başkan Cengiz Ergün’ün yanı sıra Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Sedat Cesurol, Cem Çöllü, Belediye Meclis üyeleri ve birim müdürleri katıldı. Yaklaşık 5 bin kişiye dağıtılan aşure, Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından ikram edildi. Geçtiğimiz hafta aynı yerde aşure etkinliği düzenlediklerini, ancak alamayan vatandaşların olması ve aşurenin kısa bir sürede tükenmesi nedeniyle yeniden aşure dağıttıklarını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Halkımızla çeşitli vesilelerle bir araya gelecek etkinlikler yapmayı seviyoruz. Bugün de bu aşure etkinliğimizle vatandaşlarımızın ağızlarına tat verdiysek, bu bize mutluluk verir” dedi. Yaklaşık 5 bin kişiye Başkan Ergün’ün kendi elleriyle ikram ettiği aşure, hem alışverişini yapmak üzere pazara gelen vatandaşın, hem de pazarcı esnafının ağzını tatlandırdı.