17.12.2011 16:32

MANİSA Belediyesi, ertelenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında, Türk Pop Müziği’nin güçlü ismi Hande Yener’i Manisalılarla buluşturdu. Yaklaşık 5 bin civarında Manisalının izlediği konserde, ünlü sanatçı, Manisa’da bulunmaktan mutlu olduğunu ifade etti, İstanbul’dan bolca Mesir Macunu sipariş edildiğini söyledi.

Manisa Belediyesi’nin terör saldırıları ve deprem nedeniyle ertelediği Cumhuriyet Bayramı konserleri kapsamında, Türk Pop Müziği’nin önemli sesi Hande Yener, Manisalılarla buluştu. Atatürk Spor Salonu’ndaki konseri Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu, Belediye Meclis üyeleri, Kültür Müdürü Yonca Ekmekçi, Zabıta Müdürü Aydoğan İra ve 5 bin civarında Manisalı izledi. Birçok vatandaş da, konseri dışarıdan takip etmek durumunda kaldı. Yaklaşık 2 saat süren konserde, ünlü sanatçı Hande Yener, sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Konser sırasında sahneye çıkan Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu, Hande Yener’e çiçek ve Manisa'nın ürünlerinden oluşan bir hediye sepeti verdi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamını iletmek üzere sahneye çıktığını belirten Köroğlu, “Başkanımız siz gençlere çok büyük önem veriyor. Sizlere selamlarını iletmemi söyledi. Böylesine önemli bir sesi Manisa’da ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi. Manisa’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden sanatçı Hande Yener de, “İstanbul’dan bolca Mesir Macunu siparişi verildi. Sizin bu enerjinizi de Mesir Macunu’na bağlıyorum. Manisa çok güzel. Buradan alışveriş yapmadan ayrılmayacağım” dedi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden konsere, ünlü sanatçının dansçıları da sahne şovlarıyla renk kattı.