17.12.2011 16:50

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, Laleli İş Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Dükkanların ön saçaklarının komple kapatılmasından memnun olan esnafı dinleyen Başkan Ergün, merkeze ışıklandırma ve yeşillendirme sözü verdi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geçtiğimiz günlerde belediye tarafından saçakları yapılan Laleli İş Merkezi’nde incelemelerde bulundu. İnceleme ziyaretine Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Cem Çöllü ile Park ve Bahçeler Müdürü Serpil Çakır da katıldı. Başkan Ergün, Laleli İş Merkezi esnafıyla sohbet ederek, dükkanların saçaklarının yapılmasına yönelik düşüncelerini dinledi. Özellikle yağmurlu ve güneşli günlerde çok sıkıntı çektiklerini dile getiren esnaf da dükkanların ön saçaklarının kapatılmasıyla rahat bir nefes aldıklarını söyledi. Merkezdeki kahve sahiplerinden Hamza Yavuz, “Belediyemizin hizmetlerinden çok memnunuz. Sağ olsun Başkanımız Cengiz Ergün buralara gelip bizim isteklerimizi dinliyor. Asfaltlarımızı yenilediler. Gerekli yerlere yeşillik yaptılar. Çocuk parkı yaparak, mahalledeki çocuklarımızı sevindirdiler. Özellikle en çok ihtiyacımız olan güneşliklerimizi yaptılar. Bizler de esnaf olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Daha ne isteyelim. Başkanımız hizmetin devam edeceğini söyledi. Esnaflarımız adına kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yeşillendirme ve Işıklandırma Yapılacak

İş Merkezi’ndeki diğer eksikliklerin de giderileceğini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Burası Laleli Mahallesi’nin en hareketli noktalarından biri. Mahallemize hizmet veren çok sayıda dükkan da burada. Fakat halkımızın burada rahatça yürüyebilmesi ve esnafımızın da iş yapabilmesi için üstünün kapatılması gerekiyordu. Bizler de tespit ettiğimiz soruna yönelik olarak çalışmalarımızı tamamladık. Merkezin üstü komple kapatıldı. Kaldırımlar yenilendi. Çocuk parkı yaparak, mahallemiz çocuklarının isteğini de yerine getirdik. Bundan sonra da merkez çevresi yeşillendirilip, ışıklandırma yapılacak. Yakın zamanda bu eksiklikler giderecek, hem mahalle halkımız rahat edecek, hem de esnafımız daha iyi iş yapacak” diye konuştu.