18.12.2011 17:07

BELEDİYE Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu, 4. Geleneksel Aşure Günleri kapsamında Nurlupınar Mahallesi’nde aşure dağıttı. Yüzlerce kişiye dağıtılan aşure öncesi, mahallelilerle birlikte dualar okundu. Okunan duaların ardından Başkan Vekili Köroğlu, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte vatandaşlara aşure dağıttı.

Nurlupınar Mahallesi’ndeki aşure dağıtımına Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu’nun yanı sıra Belediye Meclis üyeleri Tamer Çipiloğlu, Ali Aktaş, Fatma Tunçkan, Belediye Kültür Müdürü Yonca Ekmekçi ve mahalle muhtarları katıldı. Aşure dağıtımı öncesi dualar okundu. Manisa Belediyesi’nin Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde halkın içinde aşure günleri düzenlemeyi gelenek haline getirdiğini belirten Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu, “Bu yıl dördüncü kez düzenlediğimiz Aşure Günleri’nde, Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün iş seyahati nedeniyle aramızda olmamasından yerine ben vekalet ediyorum. Sizlere O’nun selamlarını getirdim. Bu kutsal günlerde ülkemizin birlik ve bütünlüğünün sonsuza kadar daim olmasını diliyoruz” dedi. Daha sonra Köroğlu, Belediye Meclis üyeleriyle birlikte yüzlerce kişiye aşure dağıttı.