Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.12.2011 16:49

CELAL Bayar Üniversitesi, Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş’e ‘Yılın Teknik Direktörü’ ödülü verdi. Üniversite’nin Sinema Salonu’nda düzenlenen ödül törenine Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu da katıldı.

Manisa Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu, Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş’e ‘Yılın Teknik Direktörü’ ödülünün takdim edildiği ‘Manisaspor’un Başarı Öyküsü’ adlı söyleşiye katıldı. Celal Bayar Üniversitesi Sinema Salonu’nda düzenlenen söyleşiye Manisa Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu’nun yanı sıra CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süreyya Sürücüoğlu, CBÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Prof. Dr. Niyazi Eniseler, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Uçak ile çok sayıda BESYO öğrencisi katıldı. Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu, Kemal Özdeş’in CBÜ mezunu olduktan sonra teknik adamlığa geliş öyküsünü anlattığı söyleşinin sonunda kendisini tebrik etti. Başarılarının devamını dileyen Köroğlu, Özdeş’e çiçek takdim etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu