Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
04.12.2015 17:37

MANİSA Büyükşehir Belediyesi ile Salihli Belediyesi işbirliği ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla program gerçekleştirildi. Gece boyunca sergiledikleri performanslar ile büyük beğeni toplayan engelli öğrenciler ayakta alkışlandı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Salihli Belediyesi işbirliği ile program düzenlendi. Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Şehir Tiyatrosunda gerçekleştirilen programa Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu, Büyükşehir Belediyesi ilçe koordinatörleri, engelli öğrenciler ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri yer aldı. Salihli’nin ev sahipliği yaptığı programda Soma Spastik Engelliler Derneği’nin sahnelediği Kafkas halk oyunları gösterisi ayakta alkışlandı. Programda ayrıca engelli öğrencilerin okudukları şiirler ile söyledikleri şarkılar geceye katılanların büyük beğenisini toplandı. Engelli öğrencilerin spor gösterilerinin de yer aldığı programda Gördesli engelli öğrenci Ferhat Kayacan’ın resim sergisi de açıldı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu