Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
30.12.2015 12:53

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı işbirliğiyle Yunusemre’nin Örencik Mahallesi’ndeki okula yardım gerçekleştirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçelerdeki çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı işbirliğiyle Örencik İlkokulu öğrencileri ziyaret edildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Dairesi Başkanlığı’ndan Mehmet Baştuğ, Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Şube Başkanı Canan Balatlı ve çok sayıda kadın yardımsever, Örencik İlkokulu öğrencileri tarafından okulun kapısında çiçeklerle karşılandı.

Etkinlikte, Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından Hacivat ve Karagöz oyunu sergilendi. Minik öğrenciler, Hacivat ve Karagöz oyunu esnasında doyasıya eğlendi. Oyunun ardından içerisinde eşofman ve top olan hediyelerini alan öğrenciler, unutulmaz bir gün yaşadı. Ayrıca vakıf tarafından okula 25 adet hikaye kitabı bağışlandı.

Okulun ve öğrencilerin ziyaret edilerek yardımda bulunulmasından büyük mutluluk duyan Okul Müdürü Süleyman Bozok, “Bugün buraya gelerek bizleri çok mutlu ettiniz. Öğrencilerime ‘Bir gün sinemaya, tiyatroya gideriz’ dediğim dersin üzerinden bir hafta geçmemişti ki okulumuzun ziyaret edileceği haberini aldık. Öğrencilerim de bizler de çok mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

Çocuklar mutlu oldukça biz de mutlu oluyoruz diye sözlerine başlayan Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Şube Başkanı Canan Balatlı ise, “Vakfımızın yeni yönetim kurulu olarak ihtiyacı olan mahallelerimize yönelik ilk etkinliğimizi gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bugün, Örencik Mahallemizdeki çocuklarımızın gözlerindeki mutluluğu görmek bizler için en büyük yeni yıl armağanıydı. Çocuklarımıza bu mutluluğu sağlamamızda bizlere her konuda destek olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkürlerimizi iletiyoruz. Ayrıca bizlerle birlikte çalışmalarımızda yer alan Manisa Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz’e de teşekkür ederiz. Vakıf olarak yeni yılda da projelerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Manisa Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz de, “Burada minik öğrencilerle buluşmaktan ve onlara tiyatroyu sevdirmiş olmaktan dolayı çok mutluyuz. Minik öğrencilerimize hazırladığımız etkinlikler aralıksız olarak devam edecek. Orfeo’nun Maceraları oyunumuz için küçük izleyicilerimizi Manisa’ya getireceğiz. Bizlerden desteğini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederiz” dedi.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu