25.03.2016 17:01

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun tadilatında son aşamaya gelindi. Koltuklarından, ışıklandırmasına, ses sisteminden, döşemelerine, duvarlarına ve engelli vatandaşlar için asansörüne kadar yenilenme aşamasında olan şehir tiyatrosunun kısa bir süre içerisinde açılışı gerçekleştirilecek.

Yıllardır Manisalı tiyatro severleri birçok oyunla buluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’ndaki yenileme çalışmalarında son aşamaya gelindi. Koltuğundan, ses düzenine, ışıklandırmasından, dış giydirmesine kadar her şeyin yenilenerek daha modern bir hale gelmesi için yapılan çalışmaların kısa bir süre içerisinde tamamlanacak olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirten Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, tiyatro oyuncusu Servet Şencel ile birlikte tiyatro binasını ziyaret etti. Şengöz, “Şehir Tiyatromuzun tadilatında son aşamalara gelindi. Teknik açıdan her türlü yenilik olacak. Koltuk düzeninden, ses sistemine kadar modern bir salona kavuşacağız. Engelli asansörümüz yapıldı. Engelli vatandaşlarımız artık problem yaşamayacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e bizlere desteğinden dolayı çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>