Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.02.2012 14:09

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gönülden Gönüle Derneği’nin Teras 2 Restaurant’ta düzenlediği kahvaltıya katıldı. Dernek başkanı Burhan Kurtoğlu, geçtiğimiz ay sahnelenen tiyatro oyunu geliri ile 16 öğrenciye burs verdiklerini ve 4 yoksul aileye de yardım ettiklerini dile getirerek, destekleri için Başkan Ergün’e teşekkür etti.

Gönülden Gönüle Derneği, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü kahvaltıda ağırladı. Kahvaltıya Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Nursel Ustamehmetoğlu, Sedat Cesurol, Funda Solak, Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, Zabıta Müdürü Aydoğan İra, Gönülden Gönüle Derneği ikinci başkanı Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, Belediye Meclis Üyesi Tamer Çipiloğlu ile dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kahvaltıda yaptığı konuşmada desteği için Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür eden Gönülden Gönüle Derneği Başkanı Burhan Kurtoğlu şöyle konuştu, “Belediyemizin büyük yardımları ile derneğimizi yürütüyoruz. Dernek olarak belediyenin işçileriyiz. Yani mutfakta çalışanlarıyız. Çünkü fakire ihtiyaç sahibine yardım etmek hakkımızdan feragat etmekle oluyor. Biz bunu severek, isteyerek yapıyoruz. Bundan da asla caymayacağız. Çünkü yardımları öncelikle Allah rızası için yapıyoruz. Şu zamana kadar gelen hiç kimseye asla hangi partidensin demedik. Bu sözcüğü hiç kullanmadık. İhtiyaç sahibi her kim olursa geri çevirmedik, çevirmeyiz. Kaldı ki Van’dan kentimize gelen 39 kişiye gıda ve ev eşyası verdik. Önemli olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını temin etmek. 2011 yılında 46 bin 500 parça dağıtmışız. Bu rakamı güne böldüğümüzde 127 parça ediyor. Bu küçük bir rakam değildir. Yatak, baza, gıda, giyim gibi insanın en temel gereksinimlerini karşılamaya çalışıyoruz. Elbette en büyük gücü sayın başkanımızdan alıyoruz. Aç yatan kimse kalsın istemiyoruz. Belediyemiz vatandaşlarımıza sıcak yemek de dağıtıyor. Bu anlamda hep birlikte sorunların üstesinden gelmeye çalışıyoruz” dedi.

Tiyatro Geliri Bereketli Oldu

24 Ocak’ta Kültür Merkezi Lale Salonu’nda sahnelenen Yalan İçinde Yalan adlı tiyatro oyunu gelirinin kendilerine verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kurtoğlu, “Bu gelir gerçekten bereketli oldu. Bundan çok memnun olduk. Biz oradan 4 bin 740 TL elde ettik. Bu paranın 3 bin 500 lirası 16 öğrencimize burs oldu. 4 fakirimize bin 50 TL verdik. Ayrıca bir tane engelli arabası aldık. Bunlar çok güzel yardımlar. Allahın yaratığı en güzel varlığa hizmet etmek çok güzel. Bu köprü görevini yaptığımız için onların hayır dualarını almamız Allah’ın bir lütfudur.” diye konuştu. Son olarak 14 ve 20 Nisan’da gerçekleştirilen Kutlu Doğum Haftası için bir etkinlik programı yaptıklarını söyleyen Kurtoğlu, “Geçtiğimiz yıllarda yapılan Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine dağ köylülerimiz gelemiyor. Bu anlamda onlar için giyim ve gıda ayırdık. Gül lokumu hazırladık. Bir de Peygamber Efendimiz’in hayatının anlatıldığı kitap alarak dağ köylerimize dağıtma düşüncemiz var. Haftamızı en güzel şekilde kutlamak için hazırlıklarımıza başladık. Son olarak bizim en büyük destekçimiz sayın başkanımıza ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyor, ülkemize de huzur diliyoruz. İyi ki varsınız ve bizlere yardım ediyorsunuz.” dedi.

Bu Ayın Tiyatro Geliri ZİÇEV’e

Belediye Başkanı Cengiz Ergün de kahvaltı düzenleme nezaketini gösteren Gönülden Gönüle Derneği’ne teşekkür ederek, şöyle konuştu, “Herşey gönülden yapılınca güzel oluyor. Yaptığınız hizmetlerin manevi yanı çok güzel. Önemli olan ihtiyaç sahibi olan insanlarımızı memnun edebilmek, onlara sarılabilmektir. Bu memlekete hep birlikte yaşıyorsak, birbirimize de yardım etmeliyiz. O açıdan hepinize teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar ne kadar yanınızda olduysak bundan sonra da desteğimizin devam edeceğinden şüpheniz olmasın. Kutlu Doğum Haftası ile ilgili belirtmiş olduğunuz düşünce çok güzel. Bizim belediye olarak bu etkinliğe ne katkımız olacaksa, sizlerin sonuna kadar destekçisi olacağız. Yine belirtmiş olduğunuz gibi her ay bir özel tiyatromuzu sahneleyerek, elde edilen geliri derneklerimize veriyoruz. Geçtiğimiz ay size verildi. 16 gencimize burs verilmiş olması ve diğer ihtiyaç sahiplerine ulaşmış olması bizleri mutlu etti. Bu ayki oyun gelirimiz de ZİÇEV’e verilecektir. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. Konuşmaların sonrasında dernek başkanı Burhan Kurtoğlu, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e plaket takdim etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu