08.02.2012 16:49

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ünal Dökücü’yü makamında kabul etti. Başkan Ergün, ziyarette İzmir Caddesi’nde bulunan kamu kurumlarında olduğu gibi Devlet Hastanesi’nin de çevre düzenlemelerinin en kısa zamanda yapılacağını söyledi.

Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ünal Dökücü, Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Nurhan Karadeniz, Hastane Müdürü Ali Tekin ve Hastane Müdür Yardımcısı Nurettin Tüfekçi ile birlikte Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette ilk olarak söz alan Başhekim Dr. Dökücü, kent genelinde yapılan hizmetler nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür etti. Ayrıca İzmir Caddesi’nde bulunan kamu kurumlarının çevre duvarlarının yenilenerek, ışıklandırılmasıyla bölgenin farklı bir havaya büründüğünü belirten Başhekim Dökücü, “İzmir Caddesi Manisa’nın girişi konumunda bulunan bir yer. Ancak bizim hastanemizin olduğu bölgede şehrin başka bir girişi konumunda bulunuyor. Hastanemizin çevre düzenlemeleri ile ilgili çalışmaların da en kısa zamanda başlayacağını umuyoruz” dedi.

En Kısa Zamanda Yenilenecek

Devlet Hastanesi Başhekimi Dökücü’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Devlet Hastanesi’nin çevre düzenlemelerinin programlarında olduğunu söyledi. Tren yolunun altından Gediz’e kadar olan caddenin yenilendiğini hatırlatan Başkan Ergün, Devlet Hastanesi’nin olduğu bölgenin de en kısa zamanda yenileneceğini belirtti.