Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.02.2012 12:06

Manisa Belediyesi Konservatuarı, Kültür Merkezi Lale Salonu’nda verdiği Türk Halk Müziği Konseri ile sanatseverleri bir araya getirdi. Türk Halk Müziği’nin seçkin eserlerinin seslendirildiği konserde, koro ve orkestra ayakta alkışlandı.

Manisa Belediyesi Konservatuarı, Kültür Merkezi Lale Salonu’nda Türk Halk Müziği Konseri verdi. Konsere Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Vali Yarcımcısı Yüksel Ayhan ve eşi, Kültür Müdürü Yonca Ekmekçi, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda sanatsever katıldı. Birsen Kırbaş’ın sunumunu yaptığı, Zeynel Turan’ın şefliğini üstlendiği konserde Ayağında Kundura, Ey Sevdiğim Sana Şikayetim Var, Ah Bir Ataş Ver gibi Türk Halk Müziği’nin seçkin eserleri seslendirildi. Manisa Belediye Konservatuarı Türk Halk Oyunları bölümü öğrencilerinin halk dansları ile renk kattığı gecede davetliler de zaman zaman oyunlara eşlik etti. Sanatçılar, koro ve solo parçalardan oluşan konser sonunda ayakta alkışlandı. Koro şefi Zeynel Turan’a çiçek takdim ederek tüm sanatçıları kutlayan Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, “Konservatuarımızın geçtiğimiz ay verdiği Türk Sanat Müziği konserinde olduğu gibi bu akşam da Türk Halk Müziği konseri ile yüreğimize dokundunuz. Sizleri gönülden kutluyorum. İyi ki varsınız, bizleri gururlandırdınız. Emeklerinize sağlık.” dedi. Vali Yardımcısı Yüksel Ayhan da koro üyelerini tebrik ederek, “En büyük miraslarımızdan olan Türk Halk Müziği’nin güzel örneklerini bizler için seslendirmenizden çok mutlu olduk. Halk müziğini gelecek nesillere aktardığınız, onlara sevdirdiğiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu