12.02.2012 16:58

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 15. Hafta müsabakasında, deplasmanda Kulaspor’a konuk olan Manisa Belediyespor, baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmadan 4-1 galip ayrılarak, 3 puanı hanesine yazdırdı. Manisa Belediyespor, bu sonuçla puanını 28’e yükselterek, şampiyonluk iddiasını devam ettirdi.

Deplasmanda Kulaspor’un konuğu olan Manisa Belediyespor, zayıf rakibi karşısında zorlanmadı. İlk yarıda ve ikinci yarıda attığı gollerle sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrılan yeşil-beyazlılar, galibiyet serisini sürdürdü. Maça hızlı başlayan konuk Belediyespor, 4. Dakikada Abdurrahman, 6. Dakikada Ömer’in attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda baskısını daha da arttıran yeşil-beyazlılar, üst üste pozisyonlar yakaladı. Oyunu rakip yarı sahaya yıkan Manisa Belediyespor, 50. dakikada Emre’nin kendi kalesine attığı golle 3-0 öne geçti. Oyunda kontrolü tamamen eline alan temsilcimiz, 77. dakikada Halil İbrahim’in ceza sahası dışından attığı muhteşem golle 4-0 öne geçti. Karşılaşmanın 88. dakikasında maçın hakemi kaleci Serkan’ın topu uzaklaştırmak isterken, rakibine faul yaptığı gerekçesiyle penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Kulaspor oyuncusu Serkan maçın skorunu belirleyen golü kaydetti. Manisa Belediyespor, zorlanmadan oynadığı karşılaşmadan 4-1 galip ayrılarak, galibiyet serisini 3’e çıkardı.

Taşkın Oyuncularını Kutladı

Balıkesir Belediyespor maçında hakeme yaptığı itirazlar nedeniyle 1 maç ceza alan Manisa Belediyespor Teknik Direktörü Taner Taşkın, maçı tribünden izledi. Karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, her maça final havasıyla çıktıklarını belirten Taşkın, farklı galibiyet nedeniyle oyuncularını kutladı.

Zor Maçlar Bizi Bekliyor

Ligde her maça aynı ciddiyetle hazırlandıklarını belirten Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün de, son 3 maçtır galip geldiklerini hatırlatarak, “Kısa bir maraton olan ligde hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Zor maçlar bizi bekliyor. Ancak biz bu oyunumuzu devam ettirdiğimiz sürece, sezon sonunda hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Teknik heyet ve futbolcuları alınan galibiyet nedeniyle kutluyorum” dedi.

Stat: Kula Belediyesi İlçe Stadı

Hakemler: Selçuk Öklü **, Mustafa Dalman **, Serkan Ayan**

Kulaspor: Yakup *, Bekir *, Sait **, Serkan *, Ali **, Emrah *(Dk. 30 Fatih*), Anıl * (Dk. 78 Uğurcan *), Kazım *, Emre * (Dk. 53 Ulaş *), Süleyman *, Ferhat*

Manisa Belediyespor: Serkan ***, Engin *** (Dk. 85 Fatih **), Erşan ***, Cenk ***, Efe ***, Celil ***, Abdurrahman ***, Ömer *** (Dk. 67 Enes **), Hakan ***, H. İbrahim ***, M. Akif *** (Dk. 75 Emre **)

Sarı Kartlar: Ferhat (Kulaspor), Celil, Serkan, M. Akif (Manisa Bld.)

Goller: Dk. 4 Abdurrahman, Dk. 6 Ömer, Dk. 50 Emre (K.K), Dk. 77 H. İbrahim (Manisda Bld.) Dk. 88 Serkan Pen. (Kulaspor)