14.02.2012 14:43

Manisa Mevlüthanlar Derneği, Türk Tasavvuf Musikisi çalışmalarına başladı. Derneğin ikinci başkanı Hüseyin Köroğlu, musikiye gönül veren ses ve saz sevenleri, Belediye Gençlik Merkezi’nde verilen kurslara katılmaya davet etti.

Manisa Belediyesi Gençlik Merkezi, birçok branşta verdiği kurslara Tasavvuf Musikisi’ni de ekledi. Mevlüthanlar Derneği ikinci başkanı Hüseyin Köroğlu yönetiminde saz ve saz eğitimleri verilmeye başlandı. Her Pazartesi günü 17:00-19:00 saatleri arasında verilen kurslara katılmak isteyenlerin kendilerine başvurabileceğini belirten Hüseyin Köroğlu, “Türk Musikimizi yaşatmak adına böyle bir çalışmaya imza atıyoruz. Amacımız Türk Musikisi’nin en güzel örneklerini dile getirmek, musiki sevenleri de bir araya getirmektir. Kurslarımız her Pazartesi günü saat 17:00 ile 19:00 saatleri arasında Gençlik Merkezi’mizdedir. Kurslarımıza katılmak isteyenler Gençlik Merkezi’ne başvurabilir.” diye konuştu.