15.02.2012 15:56

MAHALLE ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz ay Kuyualan Mahallesi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kuyualan Camii’ndeki eksiklerle ilgili talepleri dinlemiş ve bu eksiklerin giderileceği sözünü vermişti. Aradan geçen yaklaşık 1 aylık sürenin ardından Manisa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, cami çevresinde yenileme çalışmaları başlattı.

Her hafta bir mahalleyi ziyaret ederek, sorunları yerinde gören ve çözülmesi talimatı veren Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kuyualan Mahallesi ziyaretinde mahalle sakinlerinin dile getirdiği Kuyualan Camii’nin eksiklerinin giderilmesi için Fen İşleri Müdürlüğü’ne talimat vermişti. Aradan geçen yaklaşık 1 aylık sürecin ardından cami duvarlarının yenileme çalışması başlatıldı. Çalışmaları Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar ve Cem Çöllü ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Çöllü’den bilgi aldı. Mahalle sakinleri ve cami cemaati Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çalışmalar nedeniyle teşekkür etti. Cami duvarlarının yapımının ardından diğer eksiklerinin giderileceğini belirten Başkan Ergün, “Haftalık gerçekleştirdiğimiz mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarımızın ilettiği hemen çözülebilecek sorunları yerinde çözüyor, bunların büyük sorunlar haline gelmesinin önüne geçiyoruz. Kuyualan Camii’nin de eskiyen duvarlarını yenilemeye başladık. Büyük ölçüde tamamladığımız çalışmayla, cami adeta kabuk değiştirdi. Duvar yenilemesinin ardından çeşmelerin yenilenmesi, şadırvanın geri çekilmesi ve peyzaj düzenlemesini de yapacağız” dedi.