15.02.2012 16:02

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, Kenan Evren Sanayi Sitesi içinde hizmete giren DOV Butik Otel’i ziyaret etti. Firma yetkililerinden bilgi alan ve hayırlı olsun dileklerini sunan Başkan Ergün, sürekli büyüyen Manisa’nın otel ihtiyacı duyduğunu, kente gelen yerli ve yabancı konukların kalacak yerlerinin artmasının turizme de önemli katkı sağlayacağını söyledi.

Kenan Evren Sanayi Sitesi içinde hizmete açılan DOV Butik Oteli, Belediye Başkanı Cengiz Ergün; Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Sedat Cesurol, Funda Solak, Belediye Meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte ziyaret etti. Başkan Ergün ve ekibini, DOV Otel Yönetim Kurulu Başkanı Vasfi Demir, Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Demir ve Otel Müdürü Emre Akpınar karşıladı. Başkan Ergün’e oteli gezdiren ve bilgi veren DOV Otel Müdürü Emre Akpınar, Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan gerekli prosedürleri tamamlandıklarını, otellerini hizmete açtıklarından beri tüm odaların dolduğunu anlattı. Akpınar, OSB ve Kenan Evren Sanayi Sitesi arasında yer alan işletmelerinin ihtiyaca cevap verebilecek ölçüde olduğunu da sözlerine ekledi.

Turizme ve İstihdama Önemli Katkı

Sürekli büyüyen ve gelişen Manisa’nın otel ihtiyacı duyduğunu, kente gelen yerli ve yabancı konukların kalacak yerlerinin artmasının turizme de önemli katkı sağlayacağını söyleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, işletme sahiplerine hayırlı olsun dileklerini sundu. Turizmin yanı sıra bu tür işletmelerin istihdama da önemli katkı sağladığına dikkat çeken Başkan Ergün, “Bu nedenle ben bu işletmeyi Manisa’ya kazandırdıkları için değerli girişimcilerimize teşekkür ediyorum. Umarım hayırlı müşteri ve bol kazançlar nasip olur” dedi.