Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.02.2012 11:29

Manisa Belediyespor Judo Takımı’nda mücadele eden genç sporcularımız, Mersin’de düzenlenen Ümitler Türkiye Şampiyonası’ndan madalyalarla döndü. Şampiyonada 657 sporcu arasında dereceye giren judo takımımız, 1 altın, 2 bronz alırken, ayrıca iki kategoride de beşincilik elde etti.

Mersin’de düzenlenen Ümitler Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi beş sporcu ile temsil eden Belediyespor Judo Takımı, 54 ilden 657 sporcunun mücadele ettiği şampiyonadan eli boş dönmedi. İki gün süren şampiyonada Manisa Belediyesporlu Judoculardan Recep Kılınç 60 kiloda Türkiye Şampiyonu olurken, 44 kiloda mücadele eden Havanur Kaya ile 73 kiloda mücadele eden Muhammet Talha Gül Türkiye Üçüncülüğü, 55 kiloda mücadele eden Hakan Aslan ile 48 kiloda mücadele eden Ihlara Şenay’da Türkiye Beşinciliği elde etti. Judo takımımız bu sonuçlarla şampiyonada 1 altın, 2 bronz madalya alırken, ayrıca iki kategori de beşincilik kazanmış oldu. Genç sporcuları Mersin’de elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayan Kulüp Başkanı Cenk Ergün, amaçlarının judo da daha büyük başarılara imza atmak olduğunu söyledi.

Milli Takım Kampı’na Katılacaklar

Judocuları kutlayan Manisa Belediyespor Judo Takımı Sorumlusu Zafer Şişmanlar’da, genç sporcuların 17-22 Şubat tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak olan Ümitler Judo Milli Takım Kampı’na davet edildiklerini söyledi. Sporcularının Milli Takım Kampı’na davet edilmesinden dolayı mutlu olduklarının altını çizen Şişmanlar, “Sporcularımız kampın ardından Mart ayı içerisinde ülkemizde düzenlenecek olan Uluslararası Nazım Canca Ümitler Avrupa Kupasında ülkemizi temsil edecekler. Genç sporcularımızın Avrupa Kupası’nda da dereceler alacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu