Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.06.2016 15:07

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de 30 milyon lira yatırım yaparak hayata geçirdiği projeleri hızla yükseliyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir Belediyesi işbirliğinde çalışmalarına başladıkları projelerin bir an önce tamamlanacağını belirterek “Bu makamlara vatandaşların lütfu ile geldik. Asli olan vatandaşa hizmettir” diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Alaşehir ilçesinde 26 Nisan’da gerçekleştirdiği toplu açılış ve temel atma töreni sonrasında hayata geçirdiği projelerin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 30 milyon lira yatırım yaparak 11 açılış ve 5 temel atma töreni gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, çalışma başlattığı projelerde de yoğun mesai harcıyor. Alaşehir’e kazandırılacak olan Gençlik Merkezi, Sarıkız Kavşağı, Alaşehir Otobüs Terminali, Delemenler Çok Amaçlı Etkinlik Salonu, Kenan Evren Parkı Genişleme Sahası Düzenlemesi ve Bakkal Şükrü Evi Restorasyon çalışması gibi projelerde bir hayli ilerleme kaydeden Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan da büyük takdir topluyor.

Asli Olan Vatandaşa Hizmettir

Alaşehir Belediyesi işbirliği ile ilçede hayata geçirdikleri projelerle ilgili açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “17 ilçede başladığımız dev projelerle hemşerilerimize en iyi hizmeti götürmeyi amaç edindik. Bizler, bu makamlara vatandaşlarımızın lütfu ile geldik ve bu makamlar geçicidir. Asli olan konu ise halkımızın hak ettiği hizmetleri, projeleri onlara götürmektir. Allah can sağlığı verdiği sürece vatandaşlarımızın hak ettiği hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. Selendi’den Yunusemre’ye, Soma’dan Sarıgöl’e kadar tüm ilçelerimizde söz verdiğimiz projeleri hayata geçireceğiz. Alaşehir ilçemizde de bu projeleri biran önce bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Alaşehirli hemşerilerime hayırlı olsun” diye konuştu.

Vatandaşlardan Büyükşehir’e Övgü

Alaşehir’in esnaflarından Yüksel Kacar, Bakkal Şükrü Evi’nin restore ettiği için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’a teşekkür ederek, “Yılardır atıl vaziyette bulunan bu metruk bina artık değer kazanıp tüm Alaşehir halkına ve mahallemizi güzelleştirmesi bakımından faydalı olacaktır. Katkılarından dolayı tüm belediye başkanlarımıza bir daha teşekkür ederim” dedi.

Sarıkız kavşağının bulunduğu bölgede trafik konusunda büyük sıkıntılar yaşandığını ifade eden esnaf Mustafa Soygür ise, “Daha önce dar bir köprüden gelip geçmekte olan tırlar ve diğer araçlar arasında kazalar yaşanmaktaydı. Büyükşehir Belediyesi’nin bu projesi, Alaşehir halkı ve yoldaki işletmeler için çok güzel bir yatırım oldu. Alaşehir halkı olarak Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz. Ayrıca Alaşehir Belediye Başkanımıza da böyle bir projenin ilçemize kazandırılmasında emeği geçtiği için teşekkür ederiz. İnşallah ileride daha güzel çalışmalar yapılır” dedi.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu