17.06.2016 13:51

2015-2016 yılı eğitim-öğretim dönemi, tüm yurtta olduğu gibi Manisa’da da karne dağıtım törenlerinin yapılmasıyla sona erdi. İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen karne dağıtım törenine Manisa Büyükşehir Belediyesi MABEM Müdür Yardımcısı Sedat Eroğlu da katıldı.

İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 2015-2016 eğitim öğretim döneminin sonu törenle kutlandı. Kutlama programına Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Sedat Eroğlu, öğrenciler ve aileleri katıldı. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Protokol konuşmalarının yapıldığı törende, ailelerin düşük karne notlarına sahip öğrenciler üzerinde baskı kurmamaları istendi. Törende İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘Terapi’ müzik grubu katılımcılara müzik ziyafeti sundu. Çeşitli branşlarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve karne dağıtımının yapılmasının ardından program sona erdi.