Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.06.2016 18:17

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Kırkağaç’ta Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede faaliyet gösteren hizmet birimlerini ziyaret etti. Genel Sekreter Halil Memiş, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi ile Karakurt Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen çalışmaları da yerinde inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi’nin Kırkağaç’ta hizmet verdiği Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Hizmet Binası, MABEM ve Gıda Bankası’nı ziyaret etti. Genel Sekreter Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını devam ettirdiği Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi ile Karakurt Düğün Salonu’nda da incelemeler yaptı. Genel Sekreter Halil Memiş’e ziyaretleri ve incelemelerinde MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz, Etüt ve Projeler Daire Başkanı Müge Türkeli Kuğu, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Türkan Taş Köroğlu, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı, Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil ve Yaşar Coşkun ile Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman eşlik etti.

Genel Sekreter Halil Memiş ilk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi’ne (MABEM) ziyarette bulundu. Kırkağaç MABEM sorumlusu ve öğretmenler ile bir araya gelen Genel Sekreter Halil Memiş, öğretmenlerle sohbet etti. Genel sekreter Halil Memiş ardından Gıda Bankası’na ziyarette bulundu. Gıda Bankası sorumlularından çalışmalar hakkında bilgiler alan Genel Sekreter Halil Memiş, tüm ilçelerde olduğu gibi Kırkağaç’ta da 294 gerçek ihtiyaç sahibinin yararlandığını belirtti. Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde yürütülen çalışmaları da yerinde inceleyen Genel Sekreter Halil Memiş son olarak Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Hizmet binasına giderek çalışanlarla bir araya geldi.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu