Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.06.2016 16:02

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Alaşehir’de Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet birimlerini ve ilçedeki yatırımlarını inceledi. Halil Memiş, Alaşehir Koordinasyon Merkezi, MABEM, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi, Gıda Bankası ile birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla devam eden Otobüs Terminali ve Gençlik Merkezi’ni de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de faaliyet gösteren hizmet birimleriyle birlikte, ilçedeki dev yatırımlarını inceledi. Genel Sekreter Halil Memiş’e, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Türkeli Kuğu, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, MASKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel, Yol Şube Müdürü Fevzi Demir ve Koordinasyon İşleri Müdürü Akif Ceylan da eşlik etti.

“Özveriyle Çalışmalıyız”

Halil Memiş, ilçede ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Burada Alaşehir Koordinasyon Şube Müdürü Akif Ceylan ve birim sorumluları ile bir araya gelen Halil Memiş çalışmalar hakkında bilgi aldı. İl genelinde vatandaşlara en iyi hizmeti sunmayı amaçladıklarını belirten Halil Memiş, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün vizyonuyla Manisa’ya kazandırmak istediği hizmetleri bir an önce hayata geçirmek için özveriyle çalışmalıyız. Bu noktada bugüne kadar gösterdiğiniz çalışmalar için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

MABEM’de Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Halil Memiş daha sonra, Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi’ne (MABEM) ziyarette bulundu. Alaşehir MABEM sorumlusu ve öğretmenler ile bir araya gelen Halil Memiş, öğretmenlerle sohbet etti. Halil Memiş, öğrencilerin başarısında önemli rol üstlenen ve fedakârca hizmet veren öğretmenlere çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Gençlik Merkezi Yükseliyor

Halil Memiş, MABEM’in ardından inşaat çalışmaları hızla devam eden Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Halil Memiş, merkezde gençlerin faydalanabileceği birçok faaliyetin yer alacağını da sözlerine ekledi.

Çocuklarla Yakından İlgilendi

Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi alan Halil Memiş, merkezdeki çocuklarla yakından ilgilendi. Merkezde eğitim gören çocuklarla sohbet eden Halil Memiş çocuklarla satrançta da oynadı. Halil Memiş daha sonra ise il genelinde dar gelirli vatandaşların yardımına koşan Gıda Bankası’nı ziyaret etti. Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçedeki dev yatırımlarından olan Otobüs Terminali’nde yürütülen çalışmaları da inceledi, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu