Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.07.2016 10:52

İL genelinde yatırımlarını bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ’da kent meydanı, otopark ve gençlik merkezinden oluşan dev proje için harekete geçti. Avam projesi hazır olan dev yatırım kamulaştırmaların tamamlanmasıyla birlikte ilçeye kazandırılacak.

Saruhanlı’da hem araç trafiğini rahatlatacak olan otopark, hem gençlerin kendilerini geliştirebilmeleri amacıyla her türlü faaliyeti yapabilecekleri gençlik merkezi, hem de kentin simgesi olabilecek meydandan oluşan dev yatırım için Manisa Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı. Mevcut alanda hızla kamulaştırmaları gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da heyecan uyandıran yatırımın avam projesini hazırladı. 17 ilçesiyle gelişen Manisa’da, Saruhanlının en önemli ihtiyaçlarını karşılayacak olan yatırım hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Sık sık ilçelerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızla bir araya geliyor ve taleplerini dinliyoruz. İlçelerimize kazandırılabilecek yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu anlamda Saruhanlı ilçemizde de otopark, meydan ve en önemlisi gençlerimiz için güzel bir gençlik merkezi kazandırmak istiyoruz. Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığımız tarafından dev yatırımın avam projesi hazırlandı. Mevcut alanda hızla kamulaştırmaları yapıyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde bu projemizi Saruhanlımızda hayata geçireceğiz” dedi.

Gençlerimizi Önemsiyoruz

İl genelinde gençlere yönelik projeleri bir bir hayata geçirdiklerine dikkat çeken Başkan Ergün, “Evlatlarımızı önemsiyoruz. Bu anlamda il genelinde evlatlarımıza yönelik olarak Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi, MABEM ve Gençlik Merkezlerimizi sırasıyla hizmete sokuyoruz. Saruhanlı ilçemizde de hayata geçirmeyi planladığımız bu dev yatırımımızda evlatlarımız için güzel bir gençlik merkezini açmayı planlıyoruz. Merkezde gençlerimizin kendilerini geliştirebilmeleri ve çağa ayak uydurmaları amacıyla her türlü faaliyet yer alacak” dedi.

Trafik sorunu çözülecek, modern bir meydan yapılacak

İlçenin modern bir meydan ile otoparka da kavuşacağını vurgulayan Başkan Ergün, ”İlçemize kazandıracağımız yatırımımızda Saruhanlı merkezindeki trafik sorununu çözecek yaklaşık 200 araçlık bir otopark ve vatandaşların keyifle zaman geçireceği, sosyal etkinliklerini yapabilecekleri güzel bir meydan da kazandırmayı planlıyoruz. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın beğenisi toplayan projemizin Saruhanlımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu