Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.07.2016 14:32

İL genelinde gençlere yönelik projeleriyle adından söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Nisan ayında temelini attığı Alaşehir Gençlik Merkezi, hızla yükseliyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla geleceğe yatırım yapmaktan vazgeçmeyerek, her fırsatta gençler için çalışacaklarının altını çizen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, modern merkezi 3 ay içerisinde tamamlamayı planladıklarını belirtti.

Alaşehir’de gençlerin daha iyi ortamlarda eğitim alabilmelerini sağlamak amacıyla, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapımına başlanan Alaşehir Gençlik Merkezi hızla yükseliyor. Nisan ayında temeli atılan merkezde, gençlerin kendilerini geliştirebilmesi ve çağa ayak uydurmaları amacıyla her türlü hizmet yer alacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla geleceğe yatırım yapmaktan vazgeçmeyerek, her fırsatta gençler için çalışacaklarının altını çizen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün katılımıyla başlayan temel atmamızın ardından inşaat çalışmalarını hızla gerçekleştiriyoruz. Mevcut iş programının 45 gün önünde gidiyoruz. Modern merkezi yaklaşık 3 ay içerisinde Alaşehir gençliğine kazandırmayı planlıyoruz” dedi.

Modern Merkez İçin Geri Sayımdayız

Alaşehir gençliği tarafından heyecanla beklenen merkezde gençlerin kendilerini geliştirebilmesi ve çağın değişimine ayak uydurabilmeleri amacıyla tüm faaliyetlerin yer aldığını da sözlerine ekleyen Gençoğlu, “Gençlerimizin daha rahat ortamlarda, daha gelişmiş dersliklerde eğitim alıp sosyalleşebilmesi için modern bir gençlik merkezini hayata geçirmek için geri sayımdayız. Eminim Alaşehir Gençlik Merkezi gerek modern mimarisi, gerekse de açılacak modern kurslarla bölgede adından söz ettirecek, bulunduğu alana canlılık katarak gençlerin dinamizmini bu bölgeye taşıyacaktır” diye konuştu. Bunun yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan dev yatırımlardan biri olan Yeni Otobüs Terminali’nde de zemin iyileştirme çalışmalarının tamamlandığını da ifade eden Gençoğlu, ilgili yüklenici firmaların hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu