Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
23.08.2016 13:50

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’ı makamında ağırladı. Başkan Ergün, “Hizmet doğudan başlayacak demiştik. Selendi, Büyükşehir Belediyesi ile gelişmeye devam ediyor” diye konuştu.

Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Selendi’nin oda ve dernek başkanları, MHP, AK Parti, CHP, Demokrat Parti İlçe Başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Selendi’de gerek Selendi Belediyesi, gerekse de Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinin hızla devam ettiğini belirten Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, ortak çalışmalar ile çok daha güzel hizmetleri ilçeye kavuşturacaklarına inandığını söyledi. Savaş, “Son zamanlarda yaşadığımız bazı sıkıntıları da aşıyoruz. Seçilmişler olarak yine görevimizin başındayız. Sizlere sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, oda ve dernek başkanları ve siyasi parti temsilcilerimiz ile birlikte bir ziyaret gerçekleştirmek istedik. Selendi’ye hizmet konusunda sizlere teşekkürlerimizi iletiyoruz. Selendi’ye Yüksekokul kazandırılması konusunda da bu konunun takipçisiyiz. İlçenin gelişmesi açısından bu önemli bir hizmet olacaktır” diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 17 ilçenin tamamına en güzel hizmetleri ulaştırmanın çabası içerisinde olduklarını belirtti.

Selendi’ye Yüksekokul İçin Üstümüze Düşen Görevi Yaparız

Selendi’ye hizmet için ne gerekiyorsa yapılacağını belirten Başkan Ergün, “Selendi ilçemiz, en güzel hizmetleri hak ediyor. İlçemize ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz. Daha öncede Selendi’ye yüksekokul kazandırılması konusunda Celal Bayar Üniversitesi Rektörümüzle görüşme yapmıştık. İnşallah hem rektörlük hem de YÖK nezdinde karara bağlanır. Burada branş da önemli, Selendi’de hangi branşta yüksekokul açılması konusunda da yine rektörümüzle istişarede bulunmuştuk. Temennim en kısa sürede neticelenir. Bizde bu konuda üstümüze düşen görevi yerine getiririz.

Selendi Büyükşehirle Değişiyor

Selendi’nin Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri ile kabuk değiştirmeye başladığını belirten Başkan Ergün, “Selendi Belediye Başkanımız ile hemen hemen her hafta istişare içerisindeyiz. Hizmet doğudan başlayacak demiştik. İnşallah güzel hizmetleri sırasıyla Selendi’ye kazandıracağız. Selendi kabuk değiştirmeye başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi 2 yıllık süreyi geride bıraktı. Bu süre içerisinde yapılanmasını, kadrolaşmasını ve sahadaki araç gereç ve ekipman noktasında da bütün yatırımlarını yaptı. Hizmetlerimiz Manisa’nın 17 ilçesinde de devam ediyor. Selendi’de mevcut garaj yeri ve MABEM binasının bulunduğu yerin açılışını geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdik. Gençlik Merkezi ve Kent Meydanı projelerimizin de ihale aşamaları tamamlandı. Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinde de kamulaştırma aşamasına gelindi. İnşallah Selendi’ye hizmetlerimiz devam edecek” diye konuştu.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu