Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.08.2016 12:24

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı, Kulalı mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Kulalı muhtarların sorunlarını ve taleplerini aktardığı toplantıda, Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Kula’ya yarar sağlayacak projeleri kazandırmanın heyecanı içerisinde olduklarını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi’nin hizmetlerinin değerlendirilmesi ve sorunların belirlenmesi kapsamında Kula Belediyesi Meclis Salonu’nda muhtarlarla toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Faik Şentürk ve Tuncay Ergün, Meclis Üyesi İlyas Macun, Nafiz Aydın, Nehmet Kavas, Mahalle Hizmetleri Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, ilçe koordinasyon işleri şube müdürü Önder Baştürk, MASKİ ilçe sorumlusu Adem Zobudoğuş, birim müdürleri ve muhtarlar katıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, muhtarları bir arada görmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Kula’yı Daha İyi Günler Bekliyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, ilçeye verilen hizmetler ve yaşanan sıkıntıların değerlendirilmesi noktasında bütün muhtarlarla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek “Siz değerli muhtarlarımıza Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün selamlarını getirdim. Büyükşehir Belediyesi olarak 17 ilçemize hizmet götürüyoruz. Kula Belediyemiz ile de güzel ve verimli bir ortaklığımız var. Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun’un işbirliği ile ilçemize çok güzel hizmetler kazandırdık. Bizler bu yatırımları daha da çoğaltmak istiyoruz. İnşallah, Kula’yı daha iyi günler bekliyor” diye konuştu.

Başkan Tosun “Cengiz Ergün’le çalışmak herkese nasip olmalı”
Kula’nın bütün mahallelerine adaletli bir şekilde hizmetler götürmek için yoğun mesai harcadıklarını söyleyen Başkan Tosun, “Manisa Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ ile Kula’mız için onlarca proje ürettik. Bu hizmetlerimize ve yatırımlarımıza da durmadan devam ediyoruz. Sizlerin de gördüğü gibi ilçe merkezimizdeki ana caddelerimizin neredeyse hepsinin alt yapısı, kilit parke döşemeleri, çevre düzenlemesi ve aydınlatması tamamlandı. Önceden buralarda su baskınlarından tutun da gece nasıl eve gidecek diye düşünüyordu insanlar. Su baskınları konusunda birkaç yer kaldı. Onları da yapacağız. Tarihi evlerimizin restorasyonu, gıda bankası, MABEM, Çocuk Kulübü, itfaiye müfrezesi, köylerimize sağladığımız toplu ulaşım araçları, içme suyu ve kanalizasyon hatları, engelsiz yaşam merkezi ve yüzlerce kilometre asfalt gibi onlarca hizmet ürettik. 2016 yılında 350 kilometre asfalt hedefimiz var. Neredeyse 200 kilometresini tamamladık. Bizler bu hizmetleri yaparken Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün liderliği ve öngörüsü ile hareket ediyoruz. Allah, herkese Cengiz Ergün gibi bir belediye başkanı ile çalışmayı nasip etsin” dedi.

Muhtarlar Sorunlarını Dillendirdi
Toplantıya katılan muhtarlar, mahallelerinde yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi yetkilileri de muhtarların sorunlarını not ederek, yapılması gereken faaliyetler noktasında notlarını aldı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu