Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.03.2012 19:54

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 472. Uluslar Arası Mesir Festivali kapsamında düzenlenen sergi açılışlarına katıldı. Tüm sergileri tek tek ziyaret eden Başkan Ergün, sergiye emek veren tüm sanatçıları tebrik etti.

472. Uluslar Arası Mesir Festivali etkinlikleri çerçevesinde Manisa Belediyesi Kültür Merkezi Fuayesi, Meclis Fuayesi, Belediye Şehir Tiyatrosu Fuayesi ve Sevgi Yolları’nda çeşitli sergiler açıldı. Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu ve Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık ile beraber öncelikle Meclis Fuayesi’nde Manisa Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursiyerleri’nin hazırlamış olduğu el sanatları sergisini ziyaret etti. Birbirinden özel eserlerin yer aldığı sergide özellikle üç boyutlu eski Manisa fotoğraflarından oluşan tablolar ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı. Ardından Kültür Merkezi alt ve üst fuayedeki sergiler gezildi. Başkan Ergün, Cüneyt Canatan’ın Hayattan Renkler Çini Sergisi’nde üzerinde ‘Bismillahirrahmanirrahim’ yazılı çini eseri satın aldı. Ardından Şehir Tiyatrosu Fuayesi’nde Halk Eğitim Müdürlüğü öğrencilerinin Üç Boyutlu Şekillendirme Kağıt Rolyef Sergisi’ne geçildi. Ahmet Hayrullah Köroğlu organizatörlüğünde hazırlanan sergide Manisa’nın değerleri ve Osmanlı Devleti’ne has simgelerin üç boyutlu halde sergilenmesi büyük beğeni topladı. Başkan Ergün, Vali Daşöz ile beraberindekiler son olarak Vakıfbank ara sokağındaki Sevgi Yolunda ressam Yakup Hayro ve Ergün Arslan’ın imzasını taşıyan resim sergisi ile Tarzan Meydanı’ndaki Hediyelik Eşyada Manisa Markası Sergisi’ni gezdi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu