Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.10.2016 10:47

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, 2. Olağan Seçimli Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Tek liste ile girilen seçimde, Kent Konseyi’nin yeni başkanı Bekir Dağıstan oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Kent Konseyi, 2. Olağan Seçimli Genel Kurulu toplantısı ile başkan, yürütme kurulu ve divan kurulu üyeleri belirlendi. Atatürk Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurula Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Kent Konseyi mevcut başkanı İsmail Önay, Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu, Spor Şube Müdürü Ramazan Hakan Ulak, Kent Konseyi Genel Kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, oda ve derneklerin temsilcileri, muhtarlar katıldı.

Açık Oylamayla Kurullar Belirlendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Olağan Seçimli 2. Genel Kurulu toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından mevcut başkan İsmail Önay söz alarak dönem faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgi verdi. Önay’ın konuşmasının ardından Divan Kurulu, Kent Konseyi Başkanı ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri açık oylamayla belirlendi. Tek liste ile girilen seçimi Bekir Dağıstan kazandı. Kent Konseyi Başkanı Bekir Dağıstan 8 kişilik listesinde; Osman Kurtulmuş, Çelebi Aslan, Mustafa Atalay, Adnan Kaya, Canan Balatlı, Orhan Oktay, Hilmi Mete, Kenan Tozak isimlerine yer verdi. 3 kişiden oluşan Divan Kurulu üyeliğine de; Rıdvan Mutlu, Selma Seğmen ve Abdullah Tuncan getirildi.

Yeni Başkan’dan İlk Mesaj

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Bekir Dağıstan, yapılan çalışmalardan ötürü Başkan İsmail Önay ve yürütme kurulu üyelerine teşekkür ettiğini söyledi. Dağıstan, bundan sonraki süreçte Kent Konseyi ile Manisa’ya kazandırılacak projelerin mutluluğu içerisinde olduğunu aktardı. Kent Konseyi Olağan Seçimli 2. Genel Kurulu yeni yönetimin hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu