Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.10.2016 09:32

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Salihli’ye hizmet ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e Manisa için yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yürüttüğü çalışmalar tüm hızı ile sürerken, Salihlili vatandaşlardan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e yaptığı yatırımlar ile ilgili destek geldi. Vatandaşlar Salihli’ye kazandırılan modern toplu taşıma araçları ve yapılan diğer hizmetler ile ilgili şöyle konuştu:
Ahmet Bankçı, “ Hizmetler çok iyi çok güzel. Arabalar şehir için geçiyor çok iyi oldu. Şimdiki arabalar çok iyi. Ben yaşlıyım, yaşlılar için çok güzel otobüsler. Her şey güzel”
Hanım Yılmaz,“Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok çok teşekkür ederim. Hakkı çok, hizmeti çok. Memleketine, vatanına saygılı. Bu otobüsleri Salihli’ye gönderdiği için çok teşekkür ederim. Allah tuttuğunu altın etsin. En güzel şeyleri yapıyor. Çok güzel işler yapacak daha. Salihli Belediye Başkanımız Zeki Kayda da güzel işler yapıyor. Başkanlarımız güzel işler yapıyor”
Ayşe Baykal ve Hatice Baykal, “Bu hizmetler Salihli’ye geldiği için mutluyuz, sevinçliyiz. Hayırlı olur inşallah ilçemiz için. Yeni arabalar geldiği için çok memnunuz”
Hüseyin Ali Yenir, “ Yatırımlar çok iyi. Otobüsler önceden bazı yerlere uğramıyordu. Cengiz Başkanımıza çok teşekkür ederim. Bir dahaki seçimlerde milletvekili adayı olsun”
İsmet Çetin, “ Bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Eski otobüslerde çok kalabalıktı, koku oluyordu. Çok rahatsızdık. Şimdi çok güzel oldu çok memnunuz. Cengiz Başkanı’mıza çok teşekkür ederim. Allah razı olsun ondan”
Kemal Adıyaman, “ Yeni otobüsler çok güzel oldu. Engelliler için çok iyi oldu. Allah razı olsun Başkanımızdan. Çok teşekkür ederiz. Büyükşehir’in desteğiyle güzel şeyler oluyor Salihli’ye. Çok teşekkür ederiz”
Ayşe Karakaya,“ Ulaşımın kolaylaşması, istediğimiz yere rahat gidip gelebilmek için çok iyi oldu. Şuan mutluluktan konuşamıyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim. Hayırlısı olsun cümlemiz için”
Mehmet Tural, “Çok güzel bir yatırım. Millet için ele geçecek bir şey değil. Ben 71 yaşındayım, şimdiye kadar böyle bir şey görmedik. Bu hizmet değer yani. Ben şahsen çok memnunum. Millet için çok güzel bir şey. Benim hoşuma gidiyor. Bu yollara bu hizmetler, bu yatırımlar yakışıyor. Farklı bir partiden olsam da başkanın bu yatırımlarını tebrik ediyorum. Cengiz Başkan’a bu yatırımlardan dolayı çok teşekkür ederim. Allah muvaffak etsin, yolunu açık etsin. Bu yatırımların devamını diliyorum. Ben bu yaşıma kadar böyle bir yatırım görmedim. Yapılan şeyler hora geçiyor. Allah başımızdan eksik etmesin. Allah razı olsun”
Selçuk Çobantepe, “Yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Belediye Başkanımızdan Allah bin kere razı olsun. Her şey çok güzel oldu. Tekrar tekrar teşekkür ederim. Allah razı olsun. Cengiz Başkanımıza da çok teşekkür ederim. Allah başımızdan eksik etmesin”
Kerim Şan, “Öncelikle Cengiz Başkan’a Zeki Balkan’ a çok çok teşekkür ederiz. Verdikleri sözleri tuttukları için ayrı ayrı teşekkür ederiz. Çalışmalar çok güzel”
Erdal Kurt, “Cengiz Başkan’a çok teşekkür ederim. Şehir içi trafiği çok sıkışık olduğu için bu çalışmalar çok iyi oldu. Yaptığı hizmetlerle Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Türkiye’ye örnek oluyor. Kendisine çok teşekkür ederiz”
Şerif Ali Yükler, “Belediyelerin yapmış olduğu bu hizmetler çok güzel ve yerinde hizmetler. Ulaşımda otobüslerin kullanılması gibi diğer hizmetleri de takdir ediyorum. Güzel bir çalışma yapıyorlar”
Fatma Çıvgın, “Genel olarak duyduğum kadarıyla, çok bilmesem de Cengiz Ergün iyi bir yönetici, iyi bir başkan”
Şükrü Kaçan, “MABEM, durumu iyi olmayan insanlar için eğitime güzel bir destek oluyor. Güzel bir çalışma. Çok faydalı. Dershaneler de kapandığı için, çocuklara büyük destek oluyor. Başarılar diliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün çok güzel çalışmalar yapıyor, destekçisiyiz onun. Bu çalışmaların devamını diliyoruz”
Tufan Sapmaz, “Bu toplu taşıma araçları vatandaşa büyük bir kolaylık, büyük bir hizmet. Salihli şehir içi ulaşım araçları eskimişti. Bunların yenilenmesiyle birlikte daha kaliteli hizmet verilecektir. Bunlar engelliler için son model, rampalı otobüsler. Engelli vatandaşlar da bu otobüslerle kolay ve rahatça taşınabilecektir. Kartlı sistem olduğu için, 65 yaş üzeri yaşlılar ücretsiz seyahat edecektir. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel bir hizmet. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Bey’e bu hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunar, kendisine başarılar dileriz. Allah daha güzel günlere nasip etsin”
Halil İbrahim Mutlu, “Bu otobüsler son sistem. Bundan daha iyi hizmet olmaz. Ellerinden geleni yapıyorlar. Daha ne yapsınlar. Biz çok memnunuz. Araba gitmeyen köyler vardı. Şimdi arabalar devamlı saati saatine gidip geliyor”
Hüseyin Demirel, “Bu otobüsler çok iyi olmuş. Şu hizmet şimdiye kadar hiç görülmemiştir. Otobüsler garajdan her tarafa gidiyor. Hepimiz memnunuz bu arabalardan. Çok iyi. Engelliler çıkar bu arabalara, rahat rahat gider. Çoluğu çocuğu olan da artık rahatlıkla biner”
Yunus Candal, “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır. Bu hadis-i şerifle yola çıkan Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve Salihli Belediye Başkanımız Zeki Kayda, insanlara hizmetin ne kadar önemli olduğunu bugün bir kez daha gösteriyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bugün en ücra köşelere kadar bu yeni araçlar yollara çıkıyor. Yaşlılarımız bu güne kadar haftada en fazla bir kere Salihli’ye gelebiliyorlardı. Ama artık istedikleri zaman gelebilecekler. Bu hem Salihli esnafı için canlılık yaratıyor, hem de insanlar buraya gelip bir çay içme keyfini yaşayabiliyorlar”
Hasan Dorga, “Salihli halkı bugüne kadar ulaşım konusunda büyük sıkıntı çekiyordu. Özellikle de yaşlılar ve engelliler toplu taşıma araçlarını kullanmakta çok zorlanıyordu. Bunlara şahit oluyorduk ama el atan yoktu. Allah razı olsun, Büyükşehir Belediye Başkanımız bu konuda gerçekten özverili davrandı, üzerinde durdu. Toplum içinde de, kahvehanelerde konuşuluyor, duyuyoruz. Halkımız gerçekten çok memnun. Yenilenen araçlarla seyahat etmek de çok rahat. Zaten belediyelerin amacı da insana hizmettir. Büyükşehir Belediye Başkanımız ‘Salihli asıl bundan sonra hizmetleri görecektir’ dedi, çok mutlu olduk. Cengiz Başkanı Salihli olarak gerçekten çok seviyoruz. Hiçbir siyasi parti ayrımı olmadan, herkes seviyor. Ki bu hizmetler bu şekilde devam ettiği sürece de inanıyorum ki Salihli, her zaman Cengiz Başkan’ın arkasında olacaktır”
Halil Şad, “ 80 yaşındayım. Allah razı olsun. Zeki bey’ e Cengiz Bey’e Allah uzun ömür versin. Çok teşekkür ederim”

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu