Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
23.03.2018 15:30

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün öncülüğünde spora ve sporcuya büyük destek veren Manisa Büyükşehir Belediyespor’da, Bayan Voleybol Takımının genç pasörü Buse Ünal’ın A Milli takım aday kadrosuna çağırılması,  Manisa Büyükşehir Belediyespor’un ne kadar doğru işler yaptığını bir kez daha gösterdi.

2018 yılında Milli Takımlar Faaliyetleri kapsamında yoğun bir çalışma dönemine girecek olan A Bayan Voleybol Milli Takımımız, bu yıl sırasıyla; FIVB Voleybol Milletler Ligi, Akdeniz Oyunları ve FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası turnuvalarında mücadele edecek. Başantrenör Giovanni Guidetti tarafından belirlenen A Milli takım aday kadrosunda Manisa Büyükşehir Belediye Spor Bayan Voleybol Takımının  genç pasörü Buse Ünal’da yer aldı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Ne Kadar Güzel İşler Yaptığı Bir Kez Daha Ortaya Çıktı
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün öncülüğünde, Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan ve Yönetim Kurulunun önderliğinde Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübünün ne kadar güzel işler yaptığı bir kez daha ortaya çıktı.
Başkan Aktan, “ Mutluyuz Ve Gururluyuz”
Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Buse Ünal’ın A Milli takım aday kadrosuna çağırılmasının kendileri için büyük bir gurur kaynadığı olduğunu söyleyerek, “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün öncülüğünde spora ve sporcuya verdiğimiz desteğin karşılığını böylesine güzel haberlerle almak bizleri gerçekten çok mutlu ediyor. Mutluyuz ve gururluyuz. Her branşta başarıdan başarıya koşuyoruz. Buse Ünal’a A Milli takım kadrosunda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Çalışkan, “ Sporcumuzun Kariyerine Kulüp Olarak Katkı Vermek Bizi Mutlu Etmiştir”
 Voleybol Şube  Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan ise , “ Ne kadar doğru işler yaptığımız bir kez daha ortaya çıktı. Buse Ünal’ın A Bayan Voleybol Milli Takımımızın aday kadrosuna çağırılması bizleri çok mutlu etti ve gururlandırdı. Sporcumuzun kariyerine kulüp olarak katkı vermek bizi mutlu etmiştir” diye konuştu.
A Bayan Voleybol Milli Takımımızın, 29 kişilik aday kadrosu ile idari ve teknik kadrosu şu isimlerden oluşuyor:
Pasörler: Naz Aydemir Akyol (VakıfBank), Gamze Alikaya (Galatasaray), Buse Ünal (Manisa B.Şehir Bld.), Aslıhan Kılıç (Halkbank), Cansu Özbay (VakıfBank)
Pasör Çaprazları: Neslihan Demir Güler (Galatasaray), Ceren Kestirengöz (Kameroğlu Beylikdüzü Vol. İht.), Meryem Boz (Seramiksan), Ebrar Karakurt (VakıfBank), Hande Baladın (Eczacıbaşı VitrA)
Smaçörler: Gözde Kırdar (VakıfBank), Neriman Özsoy (Toyota Queensesis), Fulden Ural (Halkbank), Meliha İsmailoğlu (Eczacıbaşı VitrA), Şeyma Ercan (Beşiktaş), Saliha Şahin (Karayolları), Tuğba Şenoğlu (VakıfBank), Yağmur Mislina Kılıç (THY), İlkin Aydın (Galatasaray)
Orta Oyuncular: Eda Erdem Dündar (Fenerbahçe), Kübra Çalışkan (VakıfBank), Beyza Arıcı (Eczacıbaşı VitrA), Zehra Güneş (VakıfBank), Yasemin Güveli (Karayolları), Aslı Kalaç (Galatasaray)
Liberolar: Hatice Gizem Örge (VakıfBank), Şebnem Simge Aköz (Eczacıbaşı VitrA), Aylin Sarıoğlu (Bursa B.Şehir Bld.), Melisa Memiş (Kameroğlu Beylikdüzü Vol. İht.)

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu