Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.11.2013 18:15

Manisa Belediyesi, belediyede görevli personelin çocuklarının eğitim gördüğü kreşi yeniledi. Daha önce yetersiz kalan mevcut binanın yan kısmına yapılan yeni kreş binası, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ailelerin katılımıyla hizmete açıldı.

Manisa Belediyesi’nde görevli personelin çocuklarının eğitim gördüğü yeni kreş binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Kreş binasının açılış törenine Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür Müdürü Mümin Deniz, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hasan Eryılmaz, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Köroğlu, Sezai Gürcan, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Çağrı Tuatay, Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı Cem Çöllü, Manisa Belediyesi Kreşi Müdürü Başak Çetiner Ustamehmetoğlu, kreşte görevli öğretmenler ile birlikte eğitim gören minik öğrencilerin aileleri katıldı. Başkan Ergün, açılış öncesinde vatandaşlara lokma dağıttı. Okunan duaların ardından Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, minik öğrencilerle birlikte kreşin açılış kurdelesini kesti. Açılışın ardından bir konuşma yapan Başkan Ergün, yeni kreş binasının hayırlı olması temennisinde bulunurken, “Hayatta herşey geleceğimizin teminatı çocuklarımız için. Bugün bizlerin bulunduğu bu makamlarda, yarın çocuklarımız yer alacak. Türkiye Cumhuriyeti yeni yetişen bu çocuklarımız sayesinde ilelebet yaşayacaktır. Ben bu hizmette emeği geçen bütün herkesi tebrik ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. İnşallah burada eğitim gören minik öğrencilerimiz ileride vatanına, milletine hayırlı bir evlat olarak yetişirler” diye konuştu.

Çocuklardan Başkana Büyük İlgi

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, açılışın ardından 20 kişilik sınıflarda eğitim gören minik öğrencileri ziyaret etti. Başkan Ergün’e büyük ilgi gösteren minik öğrenciler, yeni kreş binası nedeniyle Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler. Kreşte eğitim gören öğrenciler daha sonra söyledikleri şarkılarla açılışa renk kattılar. Belediye Başkanı Cengiz Ergün, açılışın sonunda kreşte eğitim veren öğretmenlerle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu