Unvan Değişikliği İlan Listesi
15.01.2024 18:35

2024 Yılı Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmelik kapsamında Belediyemizce yapılacak olan Unvan Değişikliği Sınavına ait ekte sunulan boş kadrolar için  sınav açılmıştır. Sınava katılmak üzere başvuruda bulunacak adayların 02.07.2020 tarih ve 311173 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmelik" in 8 inci ve 9 uncu Maddelerindeki genel ve özel şartları taşıyor olması gerekmektedir. Söz Konusu sınava katılmak isteyen adayların 01.02.2024 tarihine kadar hangi kadro unvanına müracaat edeceğini ilişkin dilekçeyi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

Unvan Değişikliği İlan Listesi