Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.11.2016 19:08

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 10 Kasım Atatürk’ün ebediyete intikalinin 78. yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Büyük Önder’in yüzyılın lideri olduğunu vurguladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi. Gündem maddelerine geçilmeden önce bir açıklama yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geçtiğimiz hafta kutladığımız Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 93'üncü yılını kutladı, şehitlerimizi rahmetle andı. Başkan Ergün ayrıca Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78'inci yıldönümü dolayısıyla da, Büyük Lider’i rahmet ve minnetle andı. Öte yandan Başkan Ergün, Genel Sekreterlik görevinden istifa eden Halil Memiş'in yerine vekaleten Aytaç Yalçınkaya'nın; oradan boşalan Genel Sekreter Yardımcılığı görevine de Mustafa Genç'in getirildiğini meclis üyelerine ve kamuoyuna hatırlattı.

Demirci Meclisi’nin Yetkisiz Kararı Büyükşehir Meclisi’nden Döndü

Gündemin maddeleri arasında Demirci Belediye Meclisi'nin bazı cadde ve sokaklarını yetkisi olmadığı halde değiştirmesi üzerine, değişen isimlerin iptali ve mevcut isimlerin uygulanması da konuşuldu. Madde ile ilgili söz alan MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, "Eskiden beri gelen Mehmet Akif Ersoy Meydanı'nın isminin değiştirilmesine gönlümüz razı değildir" dedi. Yasaların verdiği yetkiler doğrultusunda hareket ettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, cadde ve sokak isimlerinin değiştirilmesi yetkisinin Büyükşehir Belediyesi'nde olduğunu vurguladı. 105 maddenin oylanmasının ardından yılın son meclis toplantısının 13 Aralık Salı günü yapılmasına karar verilerek birleşime son verildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu