11.11.2016 14:29

Demirci’nin Söğütçük Mahallesi’nde kaynak başında temizlik yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, mahalleye ulaşan suyun debisini 10 kat arttırdı.

MASKİ Genel Müdürlüğü kalıcı çözümler üretmeye devam ediyor. Demirci’nin Söğütçük Mahallesi’nde suyun debisinin azaldığını tespit eden MASKİ ekipleri, kaynak suyunun başında temizlik çalışması gerçekleştirdi. Kaynak başını tıkayan ağaç kökleri ve diğer bitkilere ait kalıntılar ekiplerin çalışmaları ile ortadan kaldırıldı. Suyun debisi bu çalışmalar sayesinde 10 kat artmış oldu. Doğal kaynaktan mahalleye ulaşan içme suyu hattı da yenileyen MASKİ, Söğütçük mahalle sakinleri daha kaliteli içme suyuna kavuşturmuş oldu.