Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.11.2016 14:51

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 78. Yıldönümü dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu 7 Eylül Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi öğrencileri tarafından anma töreni düzenlendi. Minik öğrenciler, kendilerine yüce bir miras bırakan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün kendi fotoğraflarıyla portresini olşturdular.

10 Kasım, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78. Yıldönümü ve Atatürk’ü Anma Haftası dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu 7 Eylül Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler, Merkez sorumlusu Canan Kahrıman ve öğretmenleri ile anma töreni düzenledi. Öğrenciler hazırladıkları pankartlarla Ulu Önder’in önemli kişiliğine vurgu yaptı. Resim grubu öğrencileri kendi fotoğrafları ile Atatürk resmi oluşturdular. Turgutlu 7 Eylül Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Sorumlusu Canan Kahrıman rehberliğinde minik öğrenciler kendilerine yüce bir miras bıraktığı için Ata’sına teşekkür etti. Merkez sorumlusu Canan Kahrıman, “Turgutlu 7 Eylül Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki öğrencilerimize Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü unutturmuyoruz. Onları Atatürk’ün izinde vatanına, milletine hayırlı evlatlar olması için gelişim süreçlerinde en iyi şekilde hazırlıyoruz” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu