Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.11.2016 15:16

Yangın ve diğer afetlerde ulaşım süresini en kısa süreye indirerek, olası can ve mal kaybını asgari düzeyde olması amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesi Pınarlar Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kuruluyor. 7 gün 24 saat bölgenin hizmetinde olacak olan itfaiye müfrezesi, ihtiyaç anında olaylara daha hızlı müdahale edecek.

Vatandaşlara daha hızlı ve etkili hizmet ulaştırabilmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesi Pınarlar Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kuruluyor. Selendi Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kara da yürütülen çalışmaları inceleyerek bilgi aldı. Olası ihtiyaç halinde Pınarlar Mahallesi ve bölgedeki mahallelere daha hızlı ulaşım sağlanacağını belirten Selendi Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kara vatandaşın can ve mal güvenliği için itfaiyenin önemli bir görev üstlendiğini vurguladı.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu