11.11.2016 15:23

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha temiz ve sağlıklı içme suyu temin etmek amacıyla Gördes’in Dargıl Mahallesi’nde eskiyen ve kötü görünüme sahip olan içme suyu deposunda bakım onarım çalışması gerçekleştirdi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, 17 ilçede içme suyu depolarında bakım-onarım çalışmalarına devam ediyor. Hanelere ulaşan suyun kalitesini artırmak için yapılan çalışmalar sayesinde vatandaşların musluğundan daha kaliteli su akması sağlanıyor. Bu kapsamda, Gördes’in Dargıl Mahallesi’nde yer alan içme suyu deposunda bakım onarım çalışması gerçekleştirildi.

İçme suyu depolarının bakım-onarım ve revizyonları yapılıyor

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, il genelinde içme suyu depolarını yenileyerek Manisalılar için önemli bir hizmeti hayata geçirdiklerini söyledi. Aslay, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, içme suyu depolarının temizliğine büyük önem veriyor. Biz de ekiplerimizle birlikte Başkanımızın talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı hızla gerçekleştiriyoruz. İl genelinde yıllarca bakım-onarım ve revizyonları yapılmamış su depolarımızı yeniliyoruz. Bu sayede vatandaşlarımıza daha kaliteli içme suyu ulaştırıyoruz” dedi.