13.11.2016 15:43

İl genelinde yürüttüğü çalışmalarla mahalleleri sağlıklı altyapı sistemi ile tanıştıran Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Sarıgöl’ün Baharlar Mahallesi’ni kanalizasyon hattına kavuşturuyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, ihtiyaç sırasına göre belirlenen mahallelerde altyapı döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Sarıgöl’ün Baharlar Mahallesi’ni kanalizasyon hattına MASKİ kavuşturuyor. Kanalizasyon sistemi bulunmayan mahallede 5 bin 950 metre uzunluğunda döşenecek olan hatta çalışmalar başladı. Kanalizasyon hattı döşeme işleminin tamamlanmasının ardından 7 bin 150 metre uzunluğundaki içme suyu hattı yenileme çalışmalarına geçilecek. Ayrıca, mahallede mevcut bulunan depoya ilave olarak 100 metreküp kapasitesinde bir depo daha yapılacak.

Sarıgöl Mahalle Muhtarı Ahmet Karabaş, mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karabaş, “Mahallemizde ilk olarak kanalizasyon çalışması başladı. Kısa sürede çok yol katedildi. Şu ana kadar 2 bin metreye yakın kanalizasyon hattımız döşendi. Kanalizasyonumuz bittikten sonra içme suyu hattında çalışmalar başlayacak. İçme suyu depomuz da tadilat çalışmasına girdi. İçme suyu şebeke hattı da yenilendikten sonra yeni bir içme suyu deposu yapılacak. Çalışmalardan dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’a çok teşekkür ederiz” dedi.