Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
13.11.2016 15:50

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Şehzadeler ilçesinde açılan Yörük Türkmen Derneği’nin açılışına katıldı.

Şehzadeler ilçesi Alaybey Mahallesi’nde Manisa Yörük Türkmen Derneği düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, MHP İl ve İlçe Teşkilatı, ilçe belediye başkanları, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Protokol üyeleri yeni açılan dernek ile ilgili hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Dernek yöneticisi Arif Kurtuğlu’na Başkan Cengiz Ergün’ün selamlarını ilettiğini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, ‘Yörükler, Türk kültürünün önemli bir parçasıdır. Şehrimizde de bu kültürün temsilcilerinin yer alması bizleri mutlu ediyor. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu