Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.11.2016 13:13

Katıldığı her yarıştan dereceyle dönerek Manisalıları gururlandıran Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı maratoncusu Ahmet Bayram, Vodafone 38. İstanbul Maratonu’ndan da dereceyle döndü. Farklı ülkelerden elit atletlerin de yarıştığı maratonda Ahmet Bayram, genelde 15, Türk sporcular arasında 4, yaş kategorisinde de 1’inci olarak önemli bir zafere daha imza attı.

Türkiye'de düzenlenen en önemli spor organizasyonlarından biri olan Vodafone 38. İstanbul Maratonu dünya çapında birçok elit sporcunun katımıyla gerçekleşti. Bu önemli organizasyonda Manisa Büyükşehir Belediyespor’u temsil eden Ahmet Bayram, yadsınamaz bir başarıya daha imza attı. Yüzlerce rakibini geride bırakan Ahmet Bayram, genelde 15’inci, Türk sporcular arasında 4’üncü, yaş gurubunda ise 1’incilik ipini göğüsleyerek zirveye yerleşti.

Bayram’ı Tebrik Etti

Yeşil-beyazlı sporcu Ahmet Bayram’ın elde ettiği başarılarla gurur duyduklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, “Belarus’tan-Kenya’ya, Etiyopya’dan-Güney Afrika’ya kadar çok sayıda ülkeden sporcunun yarıştığı maratonda, yeşil-beyazlı sporcumuz önemli bir zafer daha kazandı. Kulübümüzü atletizm branşında başarıyla temsil eden Ahmet Bayram’ı tebrik ediyorum” dedi.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu