Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.11.2016 17:21

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin itfaiye birimlerinde yaptığı yenileme ve düzenleme çalışmaları, Kula’da da tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından sil baştan yapılan Kula Merkez İtfaiye Amirliği, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından hizmete açıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Kula’da yapımını tamamladığı Merkez İtfaiye Amirliği, törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, daire başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Telsizden Personele Seslendi

Merkez İtfaiye Amirliği’ndeki görevli itfaiye personelleri ile tek tek tokalaşan Başkan Ergün, kazasız-belasız görevler yapmaları temennisinde bulundu. İtfaiye Daire Başkanı Ali Gül’den yeni bina ve personel durumu hakkında bilgi alan Başkan Ergün, 17 ilçenin tamamında her alanda olduğu gibi, itfaiye hizmetlerinde de tek hedeflerinin kusursuz hizmet vermek olduğunu vurguladı. Daha sonra beraberindekilerle birlikte Merkez İtfaiye Amirliği’nin açılış kurdelesini kesen Başkan Ergün, merkezin hayırlı hizmetler vermesini diledi. Kurdele kesiminin ardından binada incelemelerde bulunan Başkan Ergün, itfaiye telsizinden tüm personele iyi çalışmalar ve kolaylıklar diledi.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu