Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.11.2016 13:04

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Kula’da hayata geçirdiği 32 ayda 32 dev hizmetin açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü karşılamak için mahallelerden merkeze akın eden Kulalılar, ilçeye ve mahallelerine kazandırılan hizmetlerden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Kula’nın yıllardır görmediği hizmeti Büyükşehir Belediyesi ile birlikte almaya başladığını söyleyen vatandaşlar, tarihi ve kültürüyle önemli bir yere sahip olan Kula ilçesini daha da değerli hale getirdiği için Başkan Ergün’e ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a teşekkür ettiler.

İşte o röportajlar:

Dursun Ersöz: “Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerden çok memnunuz. Çok güzel işler yapıyor. Ben Güvercinlik köyündenim. Köyümüzün içme suyu yoktu, içme suyu getirdi. Kesildi, tekrar sondaj vurdular, tekrar getirdiler. O yönden çok memnunuz yani. Hizmet sonsuz. Belediye otobüsleri de aynı şekilde. En uç yere kadar araç var artık. Geçen gün Selendi’nin Terziler köyüne gittim, oraya kadar bile araç var. Büyükşehir Belediye Başkanımız yerinde sağolsun. Bizim kendisine diyeceğimiz bir şey yok. Zaten o biz demeden köylünün derdinden anlıyor. Çok güzel çalışmalar yapıyor.”

Ercan Özman: “Cengiz Başkan çok güzel hizmetler yaptı memleketimize. 40-50 yıldır yapılmayan işleri bir iki ayda güzel şekilde yapmaya başladılar. İnşallah Allah bu işlerden daha güzellerini yapmayı da nasip etsin. Esenyazı köyümüzde 20 yıldır yapılmayan kanalizasyonumuzu, bir ayda yaptılar. Cengiz Başkan’ın hizmetlerinden çok memnunuz.”

Dilaver Gündüz: “Büyükşehir ve MASKİ’nin yaptıklarından memnunuz. Allah razı olsun. Bir yolumuz var, o da yapıldı mı daha da memnun oluruz. Sağolsunlar.”

Mehmet Kavak: “Hizmetlerden memnunuz. Cengiz Başkan gerekeni yapıyor zaten. Köylerimize hizmet geliyor.”

Mesut Uygun: “Cengiz Başkan’ın hizmetlerinden memnunuz. Kendisine çok teşekkür ederiz. Hizmetlerinin devamını bekliyoruz.”

Şerif Ali Sever: “Biz mahallede oturuyoruz, çalışmalardan memnunuz. Su ve kanalizasyon altyapımız değişti. Teşekkür ederiz.”

Zaim Sever: “Yapılan hizmetler, inkar edilemeyecek hizmetler. Sular, kanalizasyonlar hep yapılıyor. Belediyeden memnunuz. Çöpler gelip alınıyor. Bir sorunumuz, sıkıntımız yok.”

Mehmet Gülmez: “Şuanda Büyükşehir’in her şeyinden memnunuz. Her şey yavaş yavaş oluyor. Hemen birden hepsinin olması mümkün değil zaten. Selendi’den asfalt yapıldı buraya da o yoldan geldik. Bir sıkıntımız yok Allah’a şükür.”

Mesude Demir: “Allah razı olsun, Büyükşehir her şeyimizi yaptı. Yollarımızı yaptı, köprülerimizi yaptı. Köyümüze otobüslerimiz geldi. Çok şükür hepsinden memnunuz.”

Nisa Çetinkaya: “Büyükşehir’in çalışmalarından memnunuz. Bir sorunumuz, sıkıntımız yok çok şükür. Önceden gelip gitmek sıkıntılıydı. Ara yollarımız yoktu. Yollarımız yapıldı, otobüslerimiz geldi. Bütün çalışmalarımız yapıldı. Çok teşekkür ederiz.”

Ayşe Varol: “Çalışmalardan çok memnunuz. Hele ki ulaşım çok iyi bir hizmet oldu. Allah devamını getirsin. Saygı ve sevgilerimi sunarım Belediye Başkanı’mıza. Başarılar dilerim. Devam etsin yoluna.”

Mehmet Demir: “Ben Börtlüce köyündenim. Börtlüce halkı olarak Cengiz Ergün başkanımızdan çok memnunuz. Bizim 60’lı yıllardan kalma, dedelerimizin yaptığı bir köprümüz vardı. Orada öylece harap vaziyette duruyordu. Cengiz Başkanımız geldi sağolsun. Hüseyin Başkanımızla el ele verdiler muhtarımızla birlikte. Yolumuzu yaptı, köprümüzü yaptı. Artı bir de otobüslerimizi verdi. Duacıyız. Allah daha nice hizmetler nasip etsin. Hizmetlerinden gerçekten memnunuz.”

Teslime Çoraplı: “Başkanımızdan memnunuz. Allah razı olsun ettiği hizmetlerden ötürü. Allah güç kuvvet versin ona.”

Asuman Bayram: “Ben Ayvatlar köyünde oturmaktayım. Bugün Cengiz Ergün Başkanımızı karşılamak için buraya geldik. Bizim bu Kula’mızı değerlendirdiği için, yaptığı hizmetler için önce Cengiz Ergün beye, sonra Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a çok teşekkür ederiz.”

Mustafa Sever: “Hizmetleri çok güzel yapıyorlar. İnkar edersek Allah yakar. Biz Saraçlar köyündeniz. Kanalizasyonumuz yapıldı, su işleri devam ediyor. Memnunuz hizmetlerden.”

Mehmet Kıskaç: “Ben Salihli’de oturuyorum. Kula’ya birkaç seferdir gidip geliyorum. Çok büyük bir değişim görüyorum. Bunda Büyükşehir Belediye Başkanı’mızın çok büyük katkısı var. Kendisiyle, yaptığı hizmetlerle gurur duyuyoruz. Yürekten destekliyoruz ve başarılarının devamını diliyorum. Cengiz Başkanıma Allah sağlık sıhhat versin. Bu tempoyla devam etsin. İlçelere ve mahallelere yaptığı hizmetleri yakından takip ediyorum. Manisa bölgesi, gerçekten yıllardır görmediği hizmeti görüyor. Ne desem azdır. Allah böyle çalışkan, vatansever belediye başkanlarımıza uzun ömürler versin.”

Aziz Uçar: “Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çok teşekkür ederim. Uzakları yakın etti. Her hizmeti yapıyor. Allah razı olsun ondan.”

Hikmet Ersöz, “Cengiz Bey’den memnunuz. Kula’mıza güzel şeyler getirdi. Yatırımları güzel yapıyor, güzel çalışıyor. Her şeyinden memnunuz.”

Hatice Kara, Cengiz Ergün’den memnunuz. Kula’mızı çok güzel yaptı. Yollar yaptı. Hizmet verdi.”

Fadime Konur, “Çok şükür, memnunuz. Teşekkür ederiz.”

Şadiye Ateş, “Hizmetler iyi gidiyor. Beğeniyoruz. Sağ olsun var olsun. Kula’mıza hizmet veriyor. Yollarımız değişti. Köylerimize hizmetlerde bulunuldu. Her şey değişiyor.”

İzzet Cangöz, “Köyümüzün 2 bin dönüme yakın ovası var. Ovada dere vardı. Dere araziyle bir oldu. Su ekinlerimizi ve mahsullerimizi mahvediyordu. Bu sene Mayıs, Haziran ayında dere açıldı. Sulama göletimiz var. Sulama göletinin etrafından yayan bile gidilmiyordu. Sağolsun Büyükşehir Belediyesi yol açtı. Biz çok memnunuz. Köyümüz olarak bize bahardan beri, kıştan beri çok hizmet geldi. Çok memnunuz, sağolun, varolun.”

Cafer Çetin, “Manisa Kula’ya yerleşeli 25 yıl oldu. 2000 yılından sonra geçen 15 yıl içerisinde yapılmayan hizmetler 32 ay içerisinde gerçekleşti. Böyle bir çalışma böyle bir Belediye Başkanı görmemişizdir. Bir Belediye Başkanı hükümetten olmadığı müddetçe hiçbir iş yapamaz diyorlardı ama gördük ki yanlış bir ifadeymiş. Hem Büyükşehir Belediyesi’ne hem Hüseyin Tosun’a teşekkür ediyoruz.”

Hüseyin Yılmaz, “yaptığı hizmetlerden dolayı Cengiz Başkan’a teşekkür ediyoruz.”

Ertuğrul Coşkun, “Sayın Başkanımızdan memnunuz.”

Halil Demirtaş, “Düğün Salonu temeli atıldı, inşaatı devam ediyor. Suyumuz için pompa takıldı. İçme suyu verilecek köyümüze şu anda. Memnunuz Büyükşehir Belediyesi’nden. Allah razı olsun Cengiz Ergün’den.”

Ali Ilgın, “Düğün salonumuz yapılıyor. Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum.”

Nasuh Yağcı, “Büyükşehir Belediye Başkanından çok memnunuz. Kula’nın ihtiyaçlarını karşılıyor. Hiçbir sıkıntımız yok. MASKİ’den su işlerinden çok memnunuz. Belediye Başkanımıza Allah uzun ömürler versin. Sağolsun, varolsun.”

Nasuf Ali Sancar, “MASKİ’den çok şükür Büyükşehir Belediye Başkanımızdan çok memnunuz. Hiç su patladı mı derdi yok. Bildirdik mi ekipler anıda geliyor. Allah uzun ömürler versin. Devamlı o dursa, yarın öbür gün burada belediye başkanımız değişse işimiz zor olur.”

Süleyman Sancar, “Daha ilk defa böyle bir Belediye Başkanı geldi. Bize hizmet veriyor. Şimdiye kadar biz 15 senedir hiç hizmet görmedik. Allah razı olsun Cengiz Ergün’den, Sayın Belediye Başkanımızdan teşekkür ederiz.”

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu