Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.03.2017 11:52

Türkiye Dağcılık Federasyonu Manisa İl Temsilciliği 2017 yılı faaliyet programında yer alan ve bu yıl 4’ncü kez düzenlenecek olan “İsmet Ülkeli’yi Anma Spil Dağı Zirve Tırmanışı” faaliyetinin görüşmeleri için Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy’u ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, Türkiye Dağcılık Federasyonu Manisa İl Temsilcisi Fuat Kuloğlu, Manisa Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Cengiz Erdener, Manisa Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Prof. Dr. Ergün Köse, Manisa Tenis Dağcılık Spor Kulübü Temsilcisi Nazlı Akar ve Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı’yı makamında konuk etti. Görüşme hakkında bilgi veren Aksoy, 21 Mart 2011 tarihinde hayatını kaybeden Manisa’nın duayen dağcılarından İsmet Ülkeli adına bu yıl 4’üncü kez düzenlenecek olan spil dağı zirve tırmanışı hakkında görüştüklerini söyledi.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu