Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.03.2017 11:56

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekiplerince, Alaşehir Piyadeler Mahalle Mezarlığı’nda bakım ve temizlik çalışması gerçekleştiriliyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında mezarlıklarda bulunan ağaçlar budanırken, mezarların üstündeki yabani ve kurumuş otlar da temizleniyor.

İl genelinde mezarlıklarda periyodik olarak bakım çalışması gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Alaşehir Piyadeler Mahalle Mezarlığı’nda temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen çalışmalarda mezarlıklarda bulunan ağaçlar budanıyor, mezarlıkların üstündeki yabani ve kurumuş otlar da temizleniyor. Yürütülen çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Koordinasyon Şube Müdürü Akif Ceylan, “Mezarlıkları manevi duygularımıza yakışır hale getirebilmek amacıyla periyodik olarak bakım ve temizlik çalışması gerçekleştiriyoruz. Bu çerçevede Piyadeler Mahalle Mezarlığı’nda yürütülen çalışmaların ardından vatandaşlarımız ebediyete intikal eden yakınlarını daha huzurlu ve rahat bir ortamda yapabilecekler.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu